Телевізор у подарунок отримала переможниця акції від Райфу та УНІКА Життя | Raiffeisen Bank Aval Телевізор у подарунок отримала переможниця акції від Райфу та УНІКА Життя #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Телевізор у подарунок отримала переможниця акції від Райфу та УНІКА Життя #11 | Raiffeisen Bank Aval Телевізор у подарунок отримала переможниця акції від Райфу та УНІКА Життя #12 | Raiffeisen Bank Aval Телевізор у подарунок отримала переможниця акції від Райфу та УНІКА Життя #13 | Raiffeisen Bank Aval Телевізор у подарунок отримала переможниця акції від Райфу та УНІКА Життя #14 | Raiffeisen Bank Aval Телевізор у подарунок отримала переможниця акції від Райфу та УНІКА Життя #15 | Raiffeisen Bank Aval Телевізор у подарунок отримала переможниця акції від Райфу та УНІКА Життя #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
16 Червня 2021

Телевізор у подарунок отримала переможниця акції від Райфу та УНІКА Життя

300 клієнтів Райфу скористалися акційною пропозицією Райфу та Страхової компанії «УНІКА Життя» — Дні заощаджень. За оформлення довгострокової накопичувальної програми страхування для приватних осіб можна було отримати гарантований подарунок (рюкзак) та взяти участь у розіграші суперпризу.

За результатами розіграшу переможницею, яка отримала суперприз акції — телевізор 43”, стала пані Катерина із Херсону. Працівники Райфу урочисто вручили їй цей подарунок та привітали з перемогою.

Оформлюйте і ви накопичувальну програму від Райфу та УНІКА Життя та отримуйте дієвий інструмент накопичення на важливі цілі просто зараз, деталі – на сайті Райфу.

Або ж дочекайтеся наступних Днів заощаджень і отримаєте на додачу чудовий подарунок. І, можливо, наступного разу саме вам пощастить виграти ще й суперприз.

Договір накопичувального страхування життя (НСЖ) допомагає гарантовано накопичити на довгострокову ціль (навчання дитини, власний бізнес, нове авто чи житло, додаткова пенсія) за рахунок невеликих періодичних внесків. Страхування життя гарантує отримання запланованої суми в разі непередбачуваних обставин у будь-який момент дії договору, навіть після першого платежу, а графік платежів допомагає гарантовано накопичити суму, дотримуючись поставленої цілі.

#RaifHot