Святкова знижка на пальне на АЗК «ОККО» з картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Святкова знижка на пальне на АЗК «ОККО» з картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Святкова знижка на пальне на АЗК «ОККО» з картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Святкова знижка на пальне на АЗК «ОККО» з картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Святкова знижка на пальне на АЗК «ОККО» з картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Святкова знижка на пальне на АЗК «ОККО» з картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Святкова знижка на пальне на АЗК «ОККО» з картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Святкова знижка на пальне на АЗК «ОККО» з картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
21 Серпня 2017

Святкова знижка на пальне на АЗК «ОККО» з картками Visa Fishka та Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль

Київ. 22 серпня. — Райффайзен Банк Аваль та Програма винагород FISHKA вітають із Днем незалежності України! Пропонуємо клієнтам — держателям платіжних карток Visa Fishka та Visa Business Fishka скористатися спеціальними пропозиціями у мережі АЗК «ОККО».

У період з 23 до 27 серпня 2017 р. розраховуйтеся зазначеними платіжними картками на касах АЗК «ОККО» та отримуйте додаткову знижку на пальне*:

- 1 грн/л – на бензин та дизпаливо;

- 50 коп./л – на ГАЗ.

Знижка додається до інших знижок, які діють на АЗК «ОККО», та нається миттєво при заправці «до повного». При заправці не «до повного» або тимчасовій відсутності зв’язку з системою Fishka суму знижки буде зараховано на картку Fishka і надано автоматично при наступній заправці з будь-якою карткою Fishka, зареєстрованою на номер телефону клієнта. Знижка не надається при використанні сервісу ОККО PAY.

Розраховуйтеся платіжними картами Visa Fishka та завжди отримуйте більше!

Замовити платіжну картку: www.aval.ua

                                                                      

*Акція проводиться в мережі діючих АЗК «ОККО» по всій території України (за винятком АР Крим) з 23.08.2017р. до 27.08.2017 р. Знижка 1 грн на 1 л на бензин і дизпаливо та 50 коп. на 1л на ГАЗ надається за розрахунок платіжною карткою Visa Fishka або Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль на касах АЗК «ОККО».

Деталі на http://www.myfishka.com або за номером гарячої лінії FISHKA: 0 800 505 118