Святкова пропозиція на АЗК ОККО для держателів карток Visa FISHKA та Visa Business FISHKA від Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Святкова пропозиція на АЗК ОККО для держателів карток Visa FISHKA та Visa Business FISHKA від Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Святкова пропозиція на АЗК ОККО для держателів карток Visa FISHKA та Visa Business FISHKA від Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Святкова пропозиція на АЗК ОККО для держателів карток Visa FISHKA та Visa Business FISHKA від Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Святкова пропозиція на АЗК ОККО для держателів карток Visa FISHKA та Visa Business FISHKA від Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Святкова пропозиція на АЗК ОККО для держателів карток Visa FISHKA та Visa Business FISHKA від Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Святкова пропозиція на АЗК ОККО для держателів карток Visa FISHKA та Visa Business FISHKA від Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Святкова пропозиція на АЗК ОККО для держателів карток Visa FISHKA та Visa Business FISHKA від Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
03 Квітня 2015

Святкова пропозиція на АЗК ОККО для держателів карток Visa FISHKA та Visa Business FISHKA від Райффайзен Банку Аваль

Київ. 3 квітня. — Райффайзен Банк Аваль пропонує клієнтам — держателям платіжних карток Visa FISHKA та Visa Business FISHKA скористатися святковою пропозицією на АЗК ОККО з нагоди Великодніх свят та отримати знижку на пальне.

Для отримання знижки* у розмірі 0,75 коп./1 літр за будь-який вид пального у мережі АЗК ОККО** розраховуйтеся у період із 9 по 13 квітня 2015 року платіжною карткою Visa FISHKA або Visa Business FISHKA від Райффайзен Банку Аваль. За умови заправки до повного баку знижка надається миттєво, в інших випадках нарахована сума знижки переноситься на наступну покупку того самого виду пального з тією ж карткою FISHKA.

Святкова знижка підсумовується з вашою персональною знижкою та іншими знижками діючих акцій.

*Святкова знижка у період акції надається не більше двох разів на добу

*Знижка діє на всіх діючих АЗК ОККО, окрім тих, що знаходяться на території АР Крим та зони проведення АТО у Донецькій та Луганській областях.