Стипендіатом програми від Райффайзен Банку Аваль визнано студента НаУКМА Олега Коропа | Raiffeisen Bank Aval Стипендіатом програми від Райффайзен Банку Аваль визнано студента НаУКМА Олега Коропа #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Стипендіатом програми від Райффайзен Банку Аваль визнано студента НаУКМА Олега Коропа #11 | Raiffeisen Bank Aval Стипендіатом програми від Райффайзен Банку Аваль визнано студента НаУКМА Олега Коропа #12 | Raiffeisen Bank Aval Стипендіатом програми від Райффайзен Банку Аваль визнано студента НаУКМА Олега Коропа #13 | Raiffeisen Bank Aval Стипендіатом програми від Райффайзен Банку Аваль визнано студента НаУКМА Олега Коропа #14 | Raiffeisen Bank Aval Стипендіатом програми від Райффайзен Банку Аваль визнано студента НаУКМА Олега Коропа #15 | Raiffeisen Bank Aval Стипендіатом програми від Райффайзен Банку Аваль визнано студента НаУКМА Олега Коропа #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
30 Вересня 2015

Стипендіатом програми від Райффайзен Банку Аваль визнано студента НаУКМА Олега Коропа

Київ. 30 вересня. — За результатами студентського конкурсу, що відбувся в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» (НаУКМА), стипендіатом спеціальної програми від Райффайзен Банку Аваль визнано Олега Коропа, який навчається за спеціальністю «Фінанси та кредит» на факультеті економічних наук.

Стипендіальний фонд Райффайзен Банку Аваль у НаУКМА засновано у 2006 році у межах стипендіальної програми, що носить ім’я видатного українського банкіра Вадима Гетьмана та спрямована на підтримку талановитих студентів і викладачів, котрі займаються науковою роботою.

Райффайзен Банк Аваль активно долучається до різних заходів, спрямованих на підвищення фінансової грамотності українців. Банк створює також власні програми, метою яких є підвищення обізнаності школярів та студентів у сфері фінансів. Зокрема, у 2015 році фінустанова провела низку безкоштовних семінарів для школярів та студентів у рамках проекту «Фінансова грамотність».