Стартує 3-тій сезон грантової програми «Сміливі» від Райффайзен Банку та Астарти | Raiffeisen Bank Aval Стартує 3-тій сезон грантової програми «Сміливі» від Райффайзен Банку та Астарти #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Стартує 3-тій сезон грантової програми «Сміливі» від Райффайзен Банку та Астарти #11 | Raiffeisen Bank Aval Стартує 3-тій сезон грантової програми «Сміливі» від Райффайзен Банку та Астарти #12 | Raiffeisen Bank Aval Стартує 3-тій сезон грантової програми «Сміливі» від Райффайзен Банку та Астарти #13 | Raiffeisen Bank Aval Стартує 3-тій сезон грантової програми «Сміливі» від Райффайзен Банку та Астарти #14 | Raiffeisen Bank Aval Стартує 3-тій сезон грантової програми «Сміливі» від Райффайзен Банку та Астарти #15 | Raiffeisen Bank Aval Стартує 3-тій сезон грантової програми «Сміливі» від Райффайзен Банку та Астарти #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
16 Лютого 2024

Стартує 3-тій сезон грантової програми «Сміливі» від Райффайзен Банку та Астарти

Отримайте можливість здобути грант на власну справу на суму до 70 тисяч грн 

«Сміливі» – це благодійний проєкт агропромхолдингу «Астарта» в партнерстві з Райффайзен Банком, місія якого сприяти розвитку малого бізнесу в Україні, а також залучати до підприємництва внутрішньо переміщених осіб, членів сімей військовослужбовців і представників соціально незахищених верств населення.  

Загалом Райффайзен Банк вже виділив 15 000 000 грн у рамках програми «Сміливі», щоб розвивати малий і середній український бізнес, який стане основою післявоєнної відбудови країни. 

Проєкт вже встиг себе зарекомендувати  під час першої та другої хвиль отримано понад 500 заявок та профінансовано 70 проєктів. Учасники під час проєкту проходять курс лекцій з підприємництва у воєнний час, вчаться складати бізнес-плани й залучати інвестиції. Автори найкращих ідей отримують гранти від 30 000 до 70 000 грн на розвиток свого бізнесу. 

Грантоотримувачами тепер можуть стати жителі та підприємці територій Полтавської, Вінницької, Житомирської, Харківської, Тернопільської, Чернігівської, та Хмельницької областей, незалежно від громади. 

🇺🇦 Ми підтримуємо героївякі продовжуюють боронити територіальну цілісність нашої країни, тому перевага під час відбору буде надаватися учасникам/цям бойових дій, ветеранам війни, членам їхніх сімей (дружина/чоловік, діти, батьки), членам сімей загиблих учасників бойових дій зазначених вище областей. 
Встигніть заповнити анкету до 29 лютого: https://docs.google.com/forms/d/1QgU3-SaXTShpTaEGX1ALFte3bN4Pat0rE9qGuTU5D9U/edit 

Сміливі завжди мають результат. 

#Разом_з_Україною