Шосте міське відділення Райффайзен Банку Аваль у Львові змінило адресу | Raiffeisen Bank Aval Шосте міське відділення Райффайзен Банку Аваль у Львові змінило адресу #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Шосте міське відділення Райффайзен Банку Аваль у Львові змінило адресу #11 | Raiffeisen Bank Aval Шосте міське відділення Райффайзен Банку Аваль у Львові змінило адресу #12 | Raiffeisen Bank Aval Шосте міське відділення Райффайзен Банку Аваль у Львові змінило адресу #13 | Raiffeisen Bank Aval Шосте міське відділення Райффайзен Банку Аваль у Львові змінило адресу #14 | Raiffeisen Bank Aval Шосте міське відділення Райффайзен Банку Аваль у Львові змінило адресу #15 | Raiffeisen Bank Aval Шосте міське відділення Райффайзен Банку Аваль у Львові змінило адресу #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
25 Жовтня 2016

Шосте міське відділення Райффайзен Банку Аваль у Львові змінило адресу

Львів. 25 жовтня.— Шосте міське відділення Райффайзен Банку Аваль у Львові відтепер працює за новою адресою: вул. Томашівського, 7/2 (Чайковського).

Графік роботи відділення: з понеділка по п’ятницю — з 9:00 до 17:00, обідня перерва — з 12:30 до 13:30; субота та неділя — вихідні дні.

Шосте міське відділення Райффайзен Банку Аваль у м.Львів надає повний спектр банківських послуг для клієнтів – фізичних та юридичних осіб: розрахунково-касове обслуговування, випуск та обслуговування платіжних карток, розміщення коштів на поточних та депозитних рахунках, обслуговування пенсійних рахунків, грошові перекази, кредитування та інші послуги.

Зручне розташування в центрі міста, наявність місць для паркування, розмежування зон обслуговування та європейський стандарт внутрішнього оформлення у поєднанні з фаховістю працівників відділення забезпечать комфорт і якість надання банківських послуг, а також гарантують нові перспективи розвитку!

Із вдячністю за довіру та запрошенням до нової співпраці на вас чекає Шосте міське відділення Райффайзен Банку Аваль у Львові!