СЕО – це гарант того, що цінності компанії не пусті слова, — голова правління Райфу | Raiffeisen Bank Aval СЕО – це гарант того, що цінності компанії не пусті слова, — голова правління Райфу #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
СЕО – це гарант того, що цінності компанії не пусті слова, — голова правління Райфу #11 | Raiffeisen Bank Aval СЕО – це гарант того, що цінності компанії не пусті слова, — голова правління Райфу #12 | Raiffeisen Bank Aval СЕО – це гарант того, що цінності компанії не пусті слова, — голова правління Райфу #13 | Raiffeisen Bank Aval СЕО – це гарант того, що цінності компанії не пусті слова, — голова правління Райфу #14 | Raiffeisen Bank Aval СЕО – це гарант того, що цінності компанії не пусті слова, — голова правління Райфу #15 | Raiffeisen Bank Aval СЕО – це гарант того, що цінності компанії не пусті слова, — голова правління Райфу #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
28 Квітня 2023

СЕО – це гарант того, що цінності компанії не пусті слова, — голова правління Райфу

Олександр Писарук, голова правління Райффайзен Банку, на форумі журналу Forbes «Надлюди: Лідерство в організаціях/командах під час війни» поділився порадами для керівників найбільших компаній України.

Він зазначив, що до посади СЕО відновиться просто, як до роботи. СЕО не повинен мати монополію на єдине вірне рішення в компанії, інакше це може її паралізувати у кризовий момент.

«Натомість керівник компанії як лідер має бути арбітром у прийнятті складних рішень, драйвером тих рішень, які розробляє команда. Також СЕО є гарантом того, що все, про що ви в компанії говорите – стратегія, домовленості, рішення – не балачки, а цінності, які ви декларуєте – довіра, прозорість, піклування про людей – не пусті слова», — сказав Олександр Писарук.

«Чесна та прозора комунікація з колегами створює довіру, що є фундаментом командної роботи та запорукою успіху компанії», — зазначив голова правління українського Райфу.

Нагадаємо, що згідно першого за час повномасштабної війни дослідження журналу Forbes та сайту пошуку роботи Work.ua, Райффайзен Банк увійшов до топ-50 найкращих роботодавців України, з яких лише п’ятеро компаній – банки.