Розраховуйтеся картками Mastercard від Райффайзен Банку Аваль та беріть участь в акції – «Творити сімейну історію – безцінно» | Raiffeisen Bank Aval Розраховуйтеся картками Mastercard від Райффайзен Банку Аваль та беріть участь в акції – «Творити сімейну історію – безцінно» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Розраховуйтеся картками Mastercard від Райффайзен Банку Аваль та беріть участь в акції – «Творити сімейну історію – безцінно» #11 | Raiffeisen Bank Aval Розраховуйтеся картками Mastercard від Райффайзен Банку Аваль та беріть участь в акції – «Творити сімейну історію – безцінно» #12 | Raiffeisen Bank Aval Розраховуйтеся картками Mastercard від Райффайзен Банку Аваль та беріть участь в акції – «Творити сімейну історію – безцінно» #13 | Raiffeisen Bank Aval Розраховуйтеся картками Mastercard від Райффайзен Банку Аваль та беріть участь в акції – «Творити сімейну історію – безцінно» #14 | Raiffeisen Bank Aval Розраховуйтеся картками Mastercard від Райффайзен Банку Аваль та беріть участь в акції – «Творити сімейну історію – безцінно» #15 | Raiffeisen Bank Aval Розраховуйтеся картками Mastercard від Райффайзен Банку Аваль та беріть участь в акції – «Творити сімейну історію – безцінно» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
24 Листопада 2017

Розраховуйтеся картками Mastercard від Райффайзен Банку Аваль та беріть участь в акції – «Творити сімейну історію – безцінно»

Київ. 24 листопада. — Запрошуємо власників карток Mastercard® від Райффайзен Банку Аваль узяти участь в акції «Творити сімейну історію – безцінно».

Реєструйтеся на bilshe.mastercard.ua, приєднуйтеся до акції та отримайте можливість здійснити незабутню родинну подорож до Ірландії, до місць зйомок нового епізоду фільму «Зоряні війни: останні джедаї».

На найактивніших учасників щотижня чекають гарантовані подарунки – рюкзаки, реглани та футболки із символікою улюбленої саги.

Акція діє з 20 листопада по 31 грудня 2017 року*.

Кожна оплата карткою Mastercard – це шанс виграти сімейну подорож до Ірландії та на власні очі побачити місця, де знімався новий епізод «Зоряні війни: Останні джедаї». А за оплати з Masterpass – подвійні бали**.

Деталі – на сайті Mastercard.

 

*Акція діє з 20 листопада по 31 грудня 2017 року включно на всій території України, за винятком території проведення АТО й тимчасово окупованої території (АР Крим і м.Севастополь)

** Офіційні умови та правила акції – на сайті Mastercard