Райф очолив рейтинг найкращих банків для ІТ-бізнесів | Raiffeisen Bank Aval Райф очолив рейтинг найкращих банків для ІТ-бізнесів #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райф очолив рейтинг найкращих банків для ІТ-бізнесів #11 | Raiffeisen Bank Aval Райф очолив рейтинг найкращих банків для ІТ-бізнесів #12 | Raiffeisen Bank Aval Райф очолив рейтинг найкращих банків для ІТ-бізнесів #13 | Raiffeisen Bank Aval Райф очолив рейтинг найкращих банків для ІТ-бізнесів #14 | Raiffeisen Bank Aval Райф очолив рейтинг найкращих банків для ІТ-бізнесів #15 | Raiffeisen Bank Aval Райф очолив рейтинг найкращих банків для ІТ-бізнесів #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
29 Лютого 2024

Райф очолив рейтинг найкращих банків для ІТ-бізнесів

Райффайзен Банк визнаний найкращим банком для ІТ за версією бізнес-порталу Delo.ua та журналу «TOP-100: Рейтинги найбільших». Також банк посів лідируючі місця в номінаціях «Банк з найкращими умовами для аграріїв» та «Банк з найкращими умовами споживчого кредитування».

Команда з 850 айтівців банку є однією з найбільших на фінансовому ринку України. Залучаючи до тісної співпраці команди ІТ, бізнесу та підрозділи підтримки, Райф реалізує стратегію цифрової трансформації та постійно розвиває свої диджитал-сервіси для підприємств та ФОПів, а обслуговування ІТ-компаній є одним з пріоритетних напрямів діяльності банку.

«100% операцій та зберігання даних в Райфі відбувається у «хмарі». У 2023 році банк успішно запровадив Систему електронних платежів 4.0 та міжнародний стандарт платежів ISO 20022, приділяє велику увагу кіберзахисту систем, персональних даних та коштів клієнтів. Також банк працює в напрямі запровадження концепції Open Banking та створює API інтеграційні рішення під потреби бізнесу. Для управління ризиками використовуємо Big Data, автоматизовані алгоритми прийняття рішень та перевірки клієнтів. Разом з Україною ми створюємо краще цифрове майбутнє», – зазначила Наталія Гуріна, заступниця голови правління Райффайзен Банку.

Серед послуг, які цінують ІТ-клієнти малого та середнього бізнесу в Райфі: віддалене відкриття рахунків та віддалена верифікація уповноважених осіб, цифровий еквайринг та купівля/продаж валюти в режимі реального часу (Forex Light), онлайн-кредитування за 10 хвилин та кредитний кабінет. А клієнти – фізичні особи отримують рішення про кредитування за 10 секунд завдяки повністю новому диджитальному процесу.

Для ІТ-компаній, які мають розгалужену структуру в різних країнах, велику кількість працівників та контракти з експорту ІТ-послуг, банк допомагає експертизою в складанні зовнішньо-економічних контрактів, консультує з питань валютного регулювання та комплаєнсу, що дозволяє уникнути штрафів і втрат при розрахунках. Райф допомагає відкривати рахунки за кордоном.

ІТ-клієнти Райффайзен Банку цінують також швидкі платежі за рахунок впровадження ISO SWIFT та нової послуги – SWIFT GPI (Global Payments Innovation), яка надає прозору та деталізовану інформацію щодо всієї траси міжнародного переказу. Для транснаціональних корпорацій та міжнародних компаній, які обслуговуються в банках міжнародної групи Райффайзен, є доступним продукт «Платіжна фабрика» з широким набором каналів інтеграції з ERP-системами клієнтів.