Райффайзен Банком Аваль разом із Google Україна провели тренінги у Миколаєві та Одесі в рамках програми «Ваш бізнес онлайн» | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банком Аваль разом із Google Україна провели тренінги у Миколаєві та Одесі в рамках програми «Ваш бізнес онлайн» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банком Аваль разом із Google Україна провели тренінги у Миколаєві та Одесі в рамках програми «Ваш бізнес онлайн» #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банком Аваль разом із Google Україна провели тренінги у Миколаєві та Одесі в рамках програми «Ваш бізнес онлайн» #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банком Аваль разом із Google Україна провели тренінги у Миколаєві та Одесі в рамках програми «Ваш бізнес онлайн» #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банком Аваль разом із Google Україна провели тренінги у Миколаєві та Одесі в рамках програми «Ваш бізнес онлайн» #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банком Аваль разом із Google Україна провели тренінги у Миколаєві та Одесі в рамках програми «Ваш бізнес онлайн» #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банком Аваль разом із Google Україна провели тренінги у Миколаєві та Одесі в рамках програми «Ваш бізнес онлайн» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
29 Вересня 2015

Райффайзен Банком Аваль разом із Google Україна провели тренінги у Миколаєві та Одесі в рамках програми «Ваш бізнес онлайн»

Київ. 29 вересня. — Райффайзен Банк Аваль та компанія Google Україна провели у Миколаєві та Одесі чергові тренінги «Можливості Інтернету для розвитку малого та середнього бізнесу» в рамках Всеукраїнської програми «Ваш бізнес онлайн». Заходи відбулися 22, 23 та 25 вересня.

Учасниками тренінгів стали власники, директори та маркетологи підприємств малого та середнього бізнесу. Вони отримали можливість здобути теоретичні знання та практичні навички щодо онлайн-присутності бізнесу; дізналися про те, як інші представники малого та середнього бізнесу в Україні змогли досягти успіху за допомогою можливостей Інтернету. Важливою перевагою навчань стали персональні консультації учасників щодо розвитку їхнього бізнесу від сертифікованих партнерів Google.

Програму «Ваш бізнес онлайн» спрямовано на надання представникам малого та середнього бізнесу України необхідних знань і навичок для успішного розвитку бізнесу за допомогою можливостей Інтернету. Зокрема, за допомогою всесвітньої мережі підприємці можуть швидко та ефективно вирішувати важливі для них завдання: збільшити продажі, знаходити нових клієнтів і постачальників, забезпечувати лояльність існуючих клієнтів, виходити на нові ринки та вибудовувати мережу продажів, збільшуючи доходи.

Сергій Воронович, клієнт Райффайзен Банку Аваль — підприємець з Одеси, поділився власними враженнями від заходу: «Спершу я поставився до цього тренінгу скептично, адже думав, що на ньому буде лише суха теорія, яку нікуди не можна застосувати. Але вирішив піти і був приємно здивований вже після першої прослуханої теми. Запрошені на тренінг спеціалісти від Google Partners настільки вдало розкривали всі тонкощі продажів онлайн, що я відразу побачив слабкі місця свого сайту і вже знаю шляхи для покращення. Дуже добре, коли твій обслуговуючий банк, крім надання професійних фінансових послуг, піклується про економічне зростання своїх клієнтів і пропонує їм скористатися такими можливостями, як цей тренінг».

За словами іншого клієнта банку, який працює у секторі сільгоспвиробництва, тренінг корисний і для підприємців цього сегменту: «Отримавши від Райффайзен Банка Аваль запрошення на тренінг, думав навіть не йти. Адже вважав, що в сільському господарстві використання Інтернету непотрібне. В мене є постійні контрагенти, яким я реалізую свій урожай великими партіями, — говорить Віталій Братченко, засновник ФГ «ПаНаВіт» з Миколаївщини, — але вирішив піти разом із сином: він молодий, йому це буде цікаво. Та вже під час тренінгу ми почали обговорювати ідею створення своєї торгової марки та можливості реалізації овочів населенню напряму, без посередників, можливо, налагодити цех консервації. Після почутої інформації розуміємо, що правильно обрана стратегія розвитку бренду зробить його упізнаваним, що значно збільшить продажі».

Програму «Ваш бізнес онлайн» започатковано Google Україна у партнерстві з компаніями Райффайзен Банк Аваль та Нова Пошта, які запрошують своїх клієнтів взяти участь у цих заходах.

Google Україна планує продовжити цю програму і в наступному році в інших містах України, тому ці тренінги зможуть відвідати й представники інших компаній із різних регіонів країни. Участь в них може надати бізнесу нові можливості розвитку.