Райффайзен Банк Інтернаціональ запускає фінтех-акселератор Elevator Lab | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Інтернаціональ запускає фінтех-акселератор Elevator Lab #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Інтернаціональ запускає фінтех-акселератор Elevator Lab #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Інтернаціональ запускає фінтех-акселератор Elevator Lab #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Інтернаціональ запускає фінтех-акселератор Elevator Lab #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Інтернаціональ запускає фінтех-акселератор Elevator Lab #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Інтернаціональ запускає фінтех-акселератор Elevator Lab #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Інтернаціональ запускає фінтех-акселератор Elevator Lab #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
02 Червня 2017

Райффайзен Банк Інтернаціональ запускає фінтех-акселератор Elevator Lab

Відень. 2 червня. – 1 червня 2017 року Йоганн Штробль, голова правління Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ),  дав старт новій програмі фінтех-акселератора під назвою «Elevator Lab» під час проведення фестивалю засновників та технологій Pioneers’17 в імператорському палаці у Відні.  

«За допомогою Elevator Lab ми здійснюємо пошук австрійських та міжнародних фінтех-стартапів, особливо з Центральної та Східної Європи (ЦСЄ), які вже демонструють активність на ринку зі своїми першими продуктами та послугами, а також мають належне фінансування. Наша мета полягає у довгостроковій співпраці задля розширення власного портфеля продуктів та послуг. Маючи роки досвіду, ми підтримуємо такі стартапи з метою подальшого розвитку їхніх ідей та інновацій. Як партнер і через пілотні проекти ми пропонуємо їм доступ до нашого ноу-хау і нашої мережі у ЦСЄ, що охоплює 16,6 млн клієнтів», – пояснив пан Штробль мету створення фінтех-акселератора.

«Ми шукаємо фінтех-стартапи, які надають рішення у сферах банкінгу для МСБ, аналітики великих обсягів даних, RegTech, платежів і транзакцій, створення відділень майбутнього, а також технологій інвестування і торгових операцій. Засновники стартапів, що вийдуть у фінал відбору, матимуть 4 місяці  для подальшого опрацювання їхніх концепцій та ідей  у співпраці з експертами РБІ. Бюджет на реалізацію цього етапу затвердження концепції загалом сягатиме до 200 тис. євро», – додає Міхаель Хеллерер (Michael Hoellerer), повноважний представник РБІ, який, серед іншого, відповідає за стратегію діджиталізації Групи РБІ.  

Період прийому заявок через офіційний вебсайт www.elevator-lab.com триватиме до 31 липня 2017 року.

* * * * *

Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) вважає Австрію, де він є провідним корпоративним та інвестиційним банком, і країни Центральної і Східної Європи своїм домашнім ринком. На 14 ринках у цьому регіоні РБІ управляє широкою мережею дочірніх банків. Крім того, Група охоплює низку компаній, які надають інші фінансові послуги, наприклад, у сферах лізингу, управління активами, придбання та поглинань.

Загалом понад 50 тис. працівників банку обслуговують 16,6 млн клієнтів у 2,5 тис. відділеннях, більшість із яких розташовані у Центральній та Східній Європі.

Акції РБІ котируються на Віденській фондовій біржі.  Регіональні банки Райффайзен володіють майже 58,8% акцій. Решта акцій знаходиться у вільному обігу. У межах банківської Групи Райффайзен (Raiffeisen Banking Group, RBG) РБІ слугує центральною установою для регіональних банків Райффайзен та інших афілійованих кредитних установ і надає важливі послуги в межах своїх повноважень.

 Для отримання детальнішої інформації звертайтеся, будь ласка, до Інгрід Кренн-Діц (Ingrid Krenn-Ditz, +43-1-71 707-6055, [email protected]) або до Ані Кнасс (Anja Knass, +43-1-71 707-5905, [email protected])

http://www.rbinternational.com

| http://www.elevator-lab.com