Райффайзен Банк Аваль запросив клієнтів відсвяткувати новосілля Базового відділення в Одесі | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль запросив клієнтів відсвяткувати новосілля Базового відділення в Одесі #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль запросив клієнтів відсвяткувати новосілля Базового відділення в Одесі #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль запросив клієнтів відсвяткувати новосілля Базового відділення в Одесі #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль запросив клієнтів відсвяткувати новосілля Базового відділення в Одесі #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль запросив клієнтів відсвяткувати новосілля Базового відділення в Одесі #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль запросив клієнтів відсвяткувати новосілля Базового відділення в Одесі #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль запросив клієнтів відсвяткувати новосілля Базового відділення в Одесі #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
15 Лютого 2016

Райффайзен Банк Аваль запросив клієнтів відсвяткувати новосілля Базового відділення в Одесі

Одеса. 15 лютого. — Клієнти та партнери Райффайзен Банку Аваль урочисто відсвяткували відкриття Базового відділення банку у новому сучасному бізнес-центрі. Наприкінці 2015 року відділення змінило адресу та переїхало до БЦ “UNIQA Park Tower”, що розташований у м.Одеса на вулиці Велика Арнаутська, 72/74. У цьому ж офісі розташовані також підрозділи корпоративного, малого та середнього бізнесу, а також керівництво Одеської дирекції Райффайзен Банку Аваль.

За традицією, у ході урочистої церемонії відкриття нового приміщення відділення було перерізано символічну червону стрічку. Заступник голови правління банку Роберт Коссманн і регіональний директор Одеської обласної дирекції банку Микола Мусат звернулися до присутніх із вітальним словом.

У свою чергу, гості, серед яких були представники великих державних та комерційних компаній міста, а також місцевої влади, побажали працівникам відділення наснаги у роботі та багато клієнтів, задоволених рівнем банківського сервісу.

Банкіри організували також для усіх охочих, хто вже є чи планує стати клієнтами банку, невелику екскурсію залами нового відділення.