Райффайзен Банк Аваль залишається найнадійнішим банком за версією журналу «Гроші» | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль залишається найнадійнішим банком за версією журналу «Гроші» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль залишається найнадійнішим банком за версією журналу «Гроші» #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль залишається найнадійнішим банком за версією журналу «Гроші» #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль залишається найнадійнішим банком за версією журналу «Гроші» #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль залишається найнадійнішим банком за версією журналу «Гроші» #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль залишається найнадійнішим банком за версією журналу «Гроші» #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль залишається найнадійнішим банком за версією журналу «Гроші» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
31 Серпня 2016

Райффайзен Банк Аваль залишається найнадійнішим банком за версією журналу «Гроші»

Київ. 31 серпня. — Райффайзен Банк Аваль у черговий раз очолив рейтинг надійності великих та найбільших банків України, складений журналом «Гроші» за результатами другого кварталу 2016 року і опублікований у свіжому номері видання.

Підсумковий коефіцієнт рейтингу надійності банків, як і в попередні періоди, було розраховано редакцією журналу з урахуванням інформації щодо докапіталізації та кінцевих бенефіціарів фінустанов, розміру їхнього власного капіталу, суми залучених коштів фізосіб, ставок залучення коштів на вклади строком 3 місяці, відсутності/наявності проблем із виплатами, а також чи залучалися банками кошти НБУ.

За результатами другого кварталу 2016 року Райффайзен Банк Аваль став також найприбутковішим українським банком — його прибуток за січень-червень склав 1,456 млрд грн. Він був відзначений і серед фінустанов, що активно кредитували своїх клієнтів — юридичних осіб (приріст у Райффайзен Банку Аваль склав 141,6 млн грн).

«Гроші» — всеукраїнський журнал про особисті фінанси, видається з 2006 року. Рейтинг надійності банків видання складає щоквартально. Райффайзен Банк Аваль неодноразово був серед лідерів цього рейтингу, в тому числі — й упродовж усього 2015 року та у першому кварталі 2016-го.