Райффайзен Банк Аваль визнано «Кращим банком» в Україні за версією журналу Euromoney | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль визнано «Кращим банком» в Україні за версією журналу Euromoney #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль визнано «Кращим банком» в Україні за версією журналу Euromoney #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль визнано «Кращим банком» в Україні за версією журналу Euromoney #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль визнано «Кращим банком» в Україні за версією журналу Euromoney #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль визнано «Кращим банком» в Україні за версією журналу Euromoney #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль визнано «Кращим банком» в Україні за версією журналу Euromoney #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль визнано «Кращим банком» в Україні за версією журналу Euromoney #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
10 Липня 2017

Райффайзен Банк Аваль визнано «Кращим банком» в Україні за версією журналу Euromoney

10 липня. Відень.

• Дочірні банки РБІ в Україні, Білорусі, Словаччині, Боснії та Герцеговині визнано «Кращими банками» у своїх країнах.

• РБІ визнано «Кращим інвестиційним банком в Австрії».

• Фінансовий журнал Euromoney нагородив дочірній банк РБІ у Словаччині.

Переможців нагороди Euromoney Awards for Excellence 2017 було оголошено 7 липня під час гала-церемонії нагородження у Лондоні.  Райффайзен Банк Інтернаціональ (РБІ) отримав шість нагород. Дочірні банки РБІ в Україні, Білорусі, Словаччині, Боснії та Герцеговині визнано «Кращими банками» у своїх країнах.  Дочірній банк РБІ у Словаччині отримав звання «Кращий діджитал-банк у Центральній та Східній Європі».   Крім того, фінансовий журнал нагородив РБІ як «Кращий інвестиційний банк в Австрії».

* * * * *

Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) вважає Австрію, де він є провідним корпоративним та інвестиційним банком, і країни Центральної і Східної Європи своїм домашнім ринком. На 14 ринках у цьому регіоні РБІ управляє широкою мережею дочірніх банків. Крім того, Група охоплює низку компаній, які надають інші фінансові послуги, наприклад, у сферах лізингу, управління активами, придбання та поглинань.

Загалом понад 50 тис. працівників банку обслуговують 16,6 млн клієнтів у 2,5 тис. відділеннях, більшість із яких розташовані у Центральній та Східній Європі.

Акції РБІ котируються на Віденській фондовій біржі.  Регіональні банки Райффайзен володіють майже 58,8% акцій. Решта акцій знаходиться у вільному обігу. У межах банківської Групи Райффайзен (Raiffeisen Banking Group, RBG) РБІ слугує центральною установою для регіональних банків Райффайзен та інших афілійованих кредитних установ і надає важливі послуги в межах своїх повноважень.