Райффайзен Банк Аваль визнано кращим банком України за версією журналу EMEA Finance | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль визнано кращим банком України за версією журналу EMEA Finance #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль визнано кращим банком України за версією журналу EMEA Finance #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль визнано кращим банком України за версією журналу EMEA Finance #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль визнано кращим банком України за версією журналу EMEA Finance #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль визнано кращим банком України за версією журналу EMEA Finance #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль визнано кращим банком України за версією журналу EMEA Finance #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль визнано кращим банком України за версією журналу EMEA Finance #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
07 Вересня 2017

Райффайзен Банк Аваль визнано кращим банком України за версією журналу EMEA Finance

Відень. 7 вересня.

·          Райффайзен Банк Аваль отримав нагороду від EMEA Finance  як «Кращий банк України»;

·          Райффайзен Банк Інтернаціональ (РБІ) визнано «Кращим банком у ЦСЄ та СНД»;

·          РБІ присвоєно також звання «Найбільш інноваційного банку в ЦСЄ та СНД» та нагороджено за «Кращий продукт у ЦСЄ та СНД»;

Загалом Група РБІ отримала 23 нагороди від журналу EMEA Finance в рамках рейтингу Europe Banking Awards: «Кращий банк», «Кращий іноземний банк», «Кращий інвестиційний банк» та «Кращий приватний банк» у 15 країнах.

23 нагороди було вручено Групі РБІ в рамках рейтингу Europe Banking Awards, складеного журналом EMEA Finance.  Авторитетне фінансове видання назвало РБІ «Кращим банком у ЦСЄ та СНД», а його дочірній банк у Словаччині – Tatra banka – отримав звання «Найбільш інноваційного банку у ЦСЄ та СНД».  Журнал також нагородив Tatra banka за мобільний додаток, назвавши його «Кращим продуктом у ЦСЄ та СНД».  

Більше того, журнал EMEA Finance присвоїв РБІ та його дочірнім банкам такі звання: «Кращий банк» в Австрії, Боснії та Герцеговині, Угорщині, Косово, Сербії, Словаччині та Україні, а також «Кращий іноземний банк» в Албанії, Білорусі, Румунії і Росії; «Кращий інвестиційний банк» в Австрії,  Румунії, Сербії та Росії («Кращий іноземний інвестиційний банк»); «Кращий приватний банк» у Болгарії, Чехії і Польщі. Видання також нагородило дочірні банки в Болгарії та Словаччині за найкраще управління активами.  

«EMEA Finance визнав РБІ «Кращим банком у ЦСЄ та СНД».  Банк продовжує прибуткову діяльність, отримавши у першому півріччі 2017 року консолідований прибуток у розмірі 587 млн євро та завершивши процес злиття з материнською компанією РЦБ.  Гнучкі та ефективні дії банку щодо відновлення прибутковості, реструктуризації в Україні та рішучі кроки, спрямовані на фокусування уваги на певні ключові ринки й водночас вихід із інших, забезпечило йому випередження графіку виконання скоригованого стратегічного плану щонайменше на один рік. РБІ має намір продовжити такий прогресивний розвиток, знизивши частку непрацюючих кредитів, і прогнози щодо цього є досить позитивними», – сказав Крістофер Мур, власник і генеральний директор журналу EMEA Finance.

 «Відмінний результат у рейтингу Europe Banking Awards журналу EMEA Finance підтверджує, що РБІ – на правильному шляху.  Група не лише ефективно працює, але й визначає порядок денний у сферах інновацій та цифрового банкінгу», – прокоментував голова правління РБІ Йоганн Штробль.

***

Журнал EMEA Finance є єдиним періодичним виданням, яке присвячене виключно висвітленням фінансових подій та досягнень, ініційованих та пов’язаних із міжнародною фінансовою індустрією в регіоні Європи, Близького Сходу та Африки (EMEA). Журнал регулярно публікує матеріали про ключових персоналій, які управляють подіями у фінансовому світі,  створюючи платформу для своєї аудиторії для повнішого і глибшого розуміння учасників ринку та новин індустрії. Цільовою аудиторією журналу є представники вищої керівної ланки: очільники компаній, фінансові директори та директори з питань інвестування.

EMEA Finance Limited видає власне сам журнал, проводить профільні конференції та веде веб-сайт. Ці всебічні інформаційні послуги доповнюються також регулярною електронною розсилкою новин, онлайн-новинами та матеріалами тематичних конференцій, що проводяться в регіоні EMEA.

Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) вважає Австрію, де він є провідним корпоративним та інвестиційним банком, і країни Центральної і Східної Європи своїм домашнім ринком. На 14 ринках у цьому регіоні РБІ управляє широкою мережею дочірніх банків. Крім того, Група охоплює низку компаній, які надають інші фінансові послуги, наприклад, у сферах лізингу, управління активами, придбання та поглинань.

Загалом понад 50 тис. працівників банку обслуговують 16,6 млн клієнтів у понад 2,4 тис. відділень, більшість із яких розташовані у Центральній та Східній Європі.

Акції РБІ котируються на Віденській фондовій біржі.  Регіональні банки Райффайзен володіють майже 58,8% акцій. Решта акцій знаходиться у вільному обігу. У межах банківської Групи Райффайзен (Raiffeisen Banking Group, RBG) РБІ слугує центральною установою для регіональних банків Райффайзен та інших афілійованих кредитних установ і надає важливі послуги в межах своїх повноважень.

Для отримання детальнішої інформації звертайтеся, будь ласка, до Інгрід Кренн-Діц (Ingrid Krenn-Ditz, +43-1-71 707-6055, [email protected]) або Крістофа Данца (Christof Danz, +43-1-71 707-1930, [email protected])

http://www.rbinternational.com