Райффайзен Банк Аваль узяв участь у IV спеціалізованій виставці «Агро-СФЕРА» в Одесі | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль узяв участь у IV спеціалізованій виставці «Агро-СФЕРА» в Одесі #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль узяв участь у IV спеціалізованій виставці «Агро-СФЕРА» в Одесі #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль узяв участь у IV спеціалізованій виставці «Агро-СФЕРА» в Одесі #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль узяв участь у IV спеціалізованій виставці «Агро-СФЕРА» в Одесі #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль узяв участь у IV спеціалізованій виставці «Агро-СФЕРА» в Одесі #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль узяв участь у IV спеціалізованій виставці «Агро-СФЕРА» в Одесі #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль узяв участь у IV спеціалізованій виставці «Агро-СФЕРА» в Одесі #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
27 Листопада 2017

Райффайзен Банк Аваль узяв участь у IV спеціалізованій виставці «Агро-СФЕРА» в Одесі

Одеса. 27 листопада. — Одеська дирекція Райффайзен Банку Аваль взяла участь у IV спеціалізованій виставці «Агро-СФЕРА», яка відбулася на минулому тижні в Одесі.

Райффайзен Банк Аваль третій рік поспіль презентував на цьому спеціалізованому заході банківські послуги для аграріїв.

«Агро-СФЕРА» є однією із найбільших виставкових площадок південного регіону країни, на якій зустрічаються аграрії, представники підприємств переробної галузі, дистриб’юторів та підприємств із виробництва сільгосптехніки, добрив та засобів захисту рослин, а також інших напрямків, які можуть бути корисними та цікавими для вітчизняних аграріїв.

Співпраця Райффайзен Банку Аваль із аграрним сектором регулярно отримує визнання з боку професійних організацій та експертів галузі. Зокрема, Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» та ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» кілька років поспіль відзначали банк як кращий у межах конкурсу «Агробренд». У 2017 році банк став переможцем у номінації «Краща фінансова установа АПК».

Більше інформації щодо пропозиції банку для АПК розміщено на сайті http://www.aval.ua у розділі «Послуги корпоративним клієнтам/ Спеціальні рішення для агробізнесу».