Райффайзен Банк Аваль узяв участь у AGROPORT East Kharkiv 2016 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль узяв участь у AGROPORT East Kharkiv 2016 #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль узяв участь у AGROPORT East Kharkiv 2016 #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль узяв участь у AGROPORT East Kharkiv 2016 #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль узяв участь у AGROPORT East Kharkiv 2016 #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль узяв участь у AGROPORT East Kharkiv 2016 #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль узяв участь у AGROPORT East Kharkiv 2016 #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль узяв участь у AGROPORT East Kharkiv 2016 #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
26 Жовтня 2016

Райффайзен Банк Аваль узяв участь у AGROPORT East Kharkiv 2016

Харків. 26 жовтня. — Харківська обласна дирекція Райффайзен Банку Аваль узяла участь в міжнародному форумі з розвитку фермерства – осінньому AGROPORT East Kharkiv 2016, який за традицією відбувся у форматі конференцій, виставок та демонстраційного показу техніки.

Програма триденного форуму складалася із трьох напрямків: 20 жовтня – День агробізнесу, 21 жовтня – День фермера, 22 жовтня – День поля. За цей час на майданчику харківського аеропорту одночасно працювали 5 конференц-залів, де відбулися понад 20 профільних конференцій, учасники яких обговорювали питання подальшого розвитку агробізнесу, можливості інвестування в цю сферу економіки, піднімали юридичні питання та впровадження нових стандартів і використання найсучасніших технологій.

Учасники форуму відвідали також виставкові майданчики, на яких було представлено продукцію підприємств агропромислового комплексу.

Захід зібрав понад 10 тис. відвідувачів, 100 експертів-спікерів, серед яких були представники аграрного бізнесу, фермери, виробники сільськогосподарської техніки, представники банківського сектору, юристи та вчені.

Під час цього форуму представники Райффайзен Банку Аваль мали можливість зустрітися з діючими та потенційними клієнтами. Вони також отримати краще розуміння потреб аграрного сектору, що дає змогу банку стати ще ближчим до клієнтів-аграріїв, співпраця з якими є для одним із його пріоритетних напрямків роботи. Одним із підтверджень успішності цієї діяльності є перемога Райффайзен Банку Аваль другий рік поспіль у номінації «Краща фінансова установа АПК» у межах Всеукраїнського конкурсу «Агробренд-2016», а також визнання одним із переможців у номінації «Аграрний банк» за версією газети «Бізнес».

Детальнішу інформацію про комплексні рішення та спеціальні пропозиції Райффайзен Банку Аваль для агровиробників розміщено на сайті банку.