Райффайзен Банк Аваль та FlyRe запустили онлайн біржу страхування для позичальників | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та FlyRe запустили онлайн біржу страхування для позичальників #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль та FlyRe запустили онлайн біржу страхування для позичальників #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та FlyRe запустили онлайн біржу страхування для позичальників #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та FlyRe запустили онлайн біржу страхування для позичальників #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та FlyRe запустили онлайн біржу страхування для позичальників #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та FlyRe запустили онлайн біржу страхування для позичальників #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та FlyRe запустили онлайн біржу страхування для позичальників #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
21 Квітня 2015

Райффайзен Банк Аваль та FlyRe запустили онлайн біржу страхування для позичальників

Київ. 21 квітня. — Райффайзен Банк Аваль у рамках співпраці з українським розробником програмного забезпечення в сфері страхування — ТОВ «ФЛАЙ РЕІНШУРЕНС» запустили 20 квітня унікальне для української банківської системи рішення онлайн страхування заставного майна (bank.fly-insurance.com).

Це рішення допоможе клієнтам малого та мікробизнесу банку максимально спростити процес вибору страховика, зробить пошук прозорішим, а головне — дасть клієнтам можливість швидко та зручно отримати вартість страховки в різних страхових компаніях, що відповідають вимогам банку, без відвідування офісів страховиків.

Суть проекту «Флай іншуранс — українська біржа страхування» в тому, що клієнту в онлайн режимі надається одночасний і безпосередній доступ одразу до всього ринку чи цілого його сегменту, а саме — до спеціалістів низки страхових компаній, минаючи усілякі «фільтри» на шляху до визначення вартості страхування. Таке рішення гарантує швидкість отримання тарифів, можливість порівняти та обрати кращу пропозицію, а значить і оперативно оформити потім договір страхування.

«Ми очікуємо, що дане рішення значно підвищить задоволеність клієнтів в процесі страхування заставного майна, додасть впевненості щодо чесної та справедливої ціни», — говорить Павло Лозневой, засновник проекту FlyRe.

«Щороку біля 3 тисяч наших клієнтів малого та мікробізнесу хочуть отримати зручний та незалежний від працівників банку сервіс визначення їхніх витрат на страхування заставного майна та вибору страховика — зазначає Роберт Коссманн, заступник голови правління Райффайзен Банку Аваль. — І ми раді, що тепер можемо запропонувати їм таку можливість».

ТОВ «ФЛАЙ РЕІНШУРEНС» засновано в 2013 році. Компанія є розробником та адміністратором міжнародної онлайн платформи у сфері перестрахування (fly-re.com), яка стартувала більше року тому та вже сьогодні об’єднує страхові та перестрахові компанії з понад 25 країн Західної та Східної Європи, Центральної Азії, а також Південної та Північної Америки. Засновником компанії став український підприємець Павло Лозневой.

Райффайзен Банк Аваль було засновано в березні 1992 року (до 25 вересня 2006 року — АППБ «Аваль»), впродовж багатьох років входить до переліку провідних банків України за низкою ключових показників. Із 2005 року банк став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (до жовтня 2010 року — Райффайзен Інтернаціональ Банк-Холдинг АГ).

Райффайзен Банк Аваль — універсальний банк, що надає широкий перелік стандартних та інноваційних послуг близько 3 млн. клієнтів через власну мережу з 671 відділень по всій Україні.