Райффайзен Банк Аваль спільно з EDI-провайдером E-COM запускають сервіс е-документообігу для клієнтів банку | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль спільно з EDI-провайдером E-COM запускають сервіс е-документообігу для клієнтів банку #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль спільно з EDI-провайдером E-COM запускають сервіс е-документообігу для клієнтів банку #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль спільно з EDI-провайдером E-COM запускають сервіс е-документообігу для клієнтів банку #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль спільно з EDI-провайдером E-COM запускають сервіс е-документообігу для клієнтів банку #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль спільно з EDI-провайдером E-COM запускають сервіс е-документообігу для клієнтів банку #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль спільно з EDI-провайдером E-COM запускають сервіс е-документообігу для клієнтів банку #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль спільно з EDI-провайдером E-COM запускають сервіс е-документообігу для клієнтів банку #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
24 Січня 2017

Райффайзен Банк Аваль спільно з EDI-провайдером E-COM запускають сервіс е-документообігу для клієнтів банку

Київ. 24 січня. — Завершився тендер Райффайзен Банку Аваль із обміну електронними документами з юридичною силою (із застосуванням ЕЦП). Під час вибору постачальника послуг електронного документообігу оптимальним рішенням було обрання пропозиції EDI * – провайдера E-COM.

Компанія «Е-КОМ», виходячи із 10-річного досвіду роботи на ринку електронного юридично значущого документообігу, запропонувала впровадження е-документообігу на базі онлайн-сервісу E-DOC. Таким чином провайдер забезпечить можливості обміну юридично значущими документами між банком і клієнтами, що в рази зменшить час обробки та відправлення документів, оптимізує документообіг у цілому.

Додатково варто згадати, що сервіс буде інтегрований одразу до кількох облікових систем, із якими працює банк.

«Діджиталізація банківських сервісів і розвиток нових цифрових продуктів є одним із головних пріоритетів наших активностей у 2017 році, — зазначив Руслан Співак, директор департаменту корпоративних продуктів, партнерства і продажів Райффайзен Банку Аваль. — Ефективна співпраця лідерів ринку з різних індустрій дозволить досягти ефекту синергії та надати додаткові сучасні можливості нашим клієнтам».

Розглядаючи можливості електронних сервісів E-COM, Райффайзен Банк Аваль також зацікавило рішення, що охоплює електронне оформлення факторингових операцій. Компанія «Е-КОМ», відома на ринку банківських послуг у тому числі завдяки своєму унікальному сервісу FactorEx, почне співпрацю з Райффайзен Банком Аваль і в площині електронного факторингу для бізнесу.

Рішення Райффайзен Банку Аваль зменшити паперовий обмін документами у бізнес-процесах — зважений крок на шляху інновацій, які завжди актуальні на ринку фінансових послуг. Крім цього, подібні інструменти дозволяють у рази зменшити затрати на витратні матеріали, а також скоротити кількість помилок ручного введення інформації і заощадити клієнтам час на оформлення необхідних документів.

 

* EDI – Electronic Data Interchange — електронний обмін даними