Райффайзен Банк Аваль провів зустріч із клієнтами у Тернополі | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів зустріч із клієнтами у Тернополі #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль провів зустріч із клієнтами у Тернополі #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів зустріч із клієнтами у Тернополі #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів зустріч із клієнтами у Тернополі #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів зустріч із клієнтами у Тернополі #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів зустріч із клієнтами у Тернополі #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів зустріч із клієнтами у Тернополі #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
22 Травня 2015

Райффайзен Банк Аваль провів зустріч із клієнтами у Тернополі

Тернопіль. 22 травня. — Райффайзен Банк Аваль традиційно проводить зустрічі з корпоративними клієнтами. Цього разу у Тернополі 21 травня пройшов захід у форматі круглого столу, темою якого стала: «Тенденції в банківській сфері, переваги та можливості для бізнесу».

Лідери регіону — представники агропромислового комплексу та інших галузей разом із банкірами обговорили актуальні питання, які піднімаються в бізнес-середовищі, а саме: ситуація з фінансуванням, потреба в якісному забезпеченні поточних розрахунків та виконанні щоденних платежів у банківській системі в цілому, наявні спеціалізовані програми, які допоможуть зменшити витрати бізнесу. Виступи представників банку супроводжувалися інтерактивним опитуванням аудиторії, що дозволило більше дізнатися про очікування та потреби учасників.

«Зустрічі із клієнтами у подібному форматі є ефективним шляхом презентації стратегії та можливостей банку для фінансування потреб аграрного бізнесу», — зазначив голова правління Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук.

Райффайзен Банк Аваль на постійній основі приділяє увагу проведенню подібних заходів для клієнтів. Зокрема, схожі активності в регіонах останнім часом відбулися також і в Полтавській, Одеській та Вінницькій областях.

Цього року Райффайзен Банк Аваль у черговий раз було визнано улюбленим банком українських аграріїв — в рамках соціологічного опитування 1500 представників АПК, проведеного Українським клубом аграрного бізнесу та Київським міжнародним контрактовим ярмарком.