Райффайзен Банк Аваль провів у листопаді чергові тренінги з фінансової грамотності для дітей | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у листопаді чергові тренінги з фінансової грамотності для дітей #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль провів у листопаді чергові тренінги з фінансової грамотності для дітей #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у листопаді чергові тренінги з фінансової грамотності для дітей #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у листопаді чергові тренінги з фінансової грамотності для дітей #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у листопаді чергові тренінги з фінансової грамотності для дітей #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у листопаді чергові тренінги з фінансової грамотності для дітей #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у листопаді чергові тренінги з фінансової грамотності для дітей #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
23 Листопада 2016

Райффайзен Банк Аваль провів у листопаді чергові тренінги з фінансової грамотності для дітей

Київ. 23 листопада. — Працівники Райффайзен Банку Аваль продовжують проводити безкоштовні тренінги в рамках проекту банку з фінансової грамотності «Кошти з розумом для юних дорослих» для юнаків та дівчат віком від 13 до 18 років. У листопаді 2016 року банкіри провели два тренінги.

Перший відбувся 4 листопада для дітей працівників компанії «МТІ» в офісі компанії.

Другий тренінг банкіри провели 19 листопада для учнів 7б класу гімназії №32 «Успіх» у м.Києві в приміщенні навчального центру Фінансової Академії Райффайзен Банку Аваль (ФАРБА).

Учасники тренінгів дізналися про принципи планування сімейного бюджету, витрати та заощадження, про банківські послуги, як уникнути шахрайський дій з платіжними картками та багато іншого.

Метою тренінгів є підвищення обізнаності школярів та студентів у сфері фінансових продуктів та послуг та плануванні власного фінансового майбутнього.

Наступний тренінг із фінансової грамотності для дітей відбудеться 11 грудня у ФАРБА. Слідкуйте за новинами на сайті банку та сайті проекту «Teens Academy».