Райффайзен Банк Аваль провів у Києві бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу» | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Києві бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль провів у Києві бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу» #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Києві бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу» #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Києві бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу» #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Києві бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу» #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Києві бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу» #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Києві бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
01 Вересня 2015

Райффайзен Банк Аваль провів у Києві бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу»

Київ. 1 вересня. — У межах проекту «Академія бізнесу: семінари з питань бізнес-діяльності» 26 серпня Райффайзен Банк Аваль вдруге провів у Києві семінар для клієнтів сегменту малого та мікробізнесу на тему: «Оптимізація оборотного капіталу: управління бізнес циклами та ліквідністю» .

Керівники та власники підприємств мали можливість поспілкуватися на заявлену тему, поділитися власним досвідом та отримати корисну інформацію. Провели семінар співробітники банку Оксана Ященко та Ганна Подзерей, які працюють із клієнтами малого та мікробізнесу та пройшли сертифікацію у Міжнародній фінансовій корпорації (IFC).

Один із учасників семінару Гупта Суміт, власник компанії ТОВ «Маз Трейд», у своєму відгуку зазначив:«Зміст семінару — це більш узагальнені рекомендації, корисною була практична робота в групах. Хотілося б у такій же атмосфері обговорити й інші питання, які на сьогоднішній день актуальні для кожного підприємця: зміни в системі оподаткування, фінансове забезпечення тощо. Разом з тим, хочеться ще раз подякувати організаторам та лекторам за подібну ініціативу, яку варто та необхідно продовжувати».

«Першою і головною перевагою семінару є, безумовно, можливість і навчатися, і спілкуватися з колегами. Хочемо висловити організаторам заходу подяку. Під час зустрічі ми обговорили цікаві та корисні для бізнесу питання. Із задоволенням візьмемо участь у наступних семінарах. Дякуємо за можливість поспілкуватися у колі однодумців», — відзначили Леся Бондаренко, власник ТОВ «Дарен Інвест», та Сергій Примушко, власник і директор ПП «Компанія Возик», які також взяли участь у заході.

Метою проекту «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль є надання інформаційної підтримки клієнтам малого та мікробізнесу, розширення можливостей щодо доступу до сучасних підходів ведення бізнесу, обмін досвідом та пошук нових інструментів для подолання труднощів, які виникають в бізнес діяльності.

Банк і надалі розвиватиме програму бізнес-навчання для клієнтів малого та мікробізнесу, постійно розширюючи коло тем семінарів.

Успіх наших клієнтів — це наш спільний успіх!