Райффайзен Банк Аваль провів у Харкові бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу» | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Харкові бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль провів у Харкові бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу» #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Харкові бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу» #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Харкові бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу» #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Харкові бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу» #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Харкові бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу» #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Харкові бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
20 Серпня 2015

Райффайзен Банк Аваль провів у Харкові бізнес-семінар у межах проекту «Академія бізнесу»

Харків. 20 серпня. — У межах проекту Райффайзен Банку Аваль «Академія бізнесу: програма навчання з питань бізнес-діяльності» у Харкові 14 серпня втретє відбувся бізнес-семінар для клієнтів сегменту малого та мікробізнесу. «Оптимізація власного бізнесу: прийняття фінансових рішень» — тема, яку було обговорено з учасниками заходу цього разу.

Традиційно, керівники та власники підприємств мали можливість обговорити питання семінару та поділитися власним досвідом. Провели семінар співробітники банку Оксана Дядченко та Юлія Рєзнік, які пройшли сертифікацію у Міжнародній фінансовій корпорації (IFC).

Як зазначив один із учасників заходу — Дмитро Минко, фінансовий директор ТОВ ФРАМ КОСМЕТІКС, клієнт Райффайзен Банку Аваль із 2007 року: «Все, про що йшла мова на семінарі, ми використовуємо щогодини, щодня, але на інтуїтивному рівні. Участь у заході дає можливість спростити та структурувати процес прийняття тих чи інших фінансових рішень, глибше зрозуміти, якого результату можна досягти, вивчаючи загально відомі бізнес-показники більш розширено та із різних боків. Також необхідно зазначити доцільність та користь практичних вправ, що дозволяють отримати готові фінансові рішення — це безумовно допомога! І отримувати її з боку банку — дійсно важливо та необхідно, особливо в такі непрості часи для бізнесу!»

Метою проекту «Академія бізнесу» від Райффайзен Банку Аваль є надання інформаційної підтримки клієнтам малого та мікробізнесу, розширення можливостей щодо доступу до сучасних підходів ведення бізнесу, обмін досвідом та пошук нових інструментів для вирішення реальних проблем які виникають в процесі бізнес діяльності.

Банк розвиватиме програму бізнес-навчання для клієнтів і надалі.