Райффайзен Банк Аваль провів тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» для школярів з Черкас | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» для школярів з Черкас #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль провів тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» для школярів з Черкас #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» для школярів з Черкас #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» для школярів з Черкас #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» для школярів з Черкас #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» для школярів з Черкас #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» для школярів з Черкас #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
22 Листопада 2017

Райффайзен Банк Аваль провів тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» для школярів з Черкас

Черкаси. 22 листопада. — У Черкаській обласній дирекції Райффайзен Банку Аваль відбулося навчання з фінансової грамотності в межах програми «Кошти з розумом для юних дорослих».

Учнів 10-11 класів Черкаської спеціалізованої школи 1-3 ступенів №3 навчала фінансовій грамотності начальник Базового відділення банку Наталія Федина.

Упродовж майже двох годин банкір допомагала дітям знайти відповіді на наступні питання: чому варто заощаджувати кошти, як правильно обрати шляхи для їх заощадження, якими бувають банківські рахунки, які послуги пропонують банки.

Школярі дізналися також, як варто поводитися, аби не стати жертвою шахраїв та не втратити свої кошти, що таке фінансові піраміди та чому найуразливішими до дій шахраїв є найменш обізнані люди.

На думку Наталії Фединої, учасники тренінгу зрозуміли головне: ризик втрат – невід’ємна риса світу грошей. Проте фінансово грамотні люди можуть звести ці ризики до мінімуму.

Слідкуйте за новинами проекту на сайті банку та на сторінці у Facebook.