Райффайзен Банк Аваль провів фінансові форуми для аграріїв у Миколаєві та Львові | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів фінансові форуми для аграріїв у Миколаєві та Львові #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль провів фінансові форуми для аграріїв у Миколаєві та Львові #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів фінансові форуми для аграріїв у Миколаєві та Львові #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів фінансові форуми для аграріїв у Миколаєві та Львові #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів фінансові форуми для аграріїв у Миколаєві та Львові #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів фінансові форуми для аграріїв у Миколаєві та Львові #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів фінансові форуми для аграріїв у Миколаєві та Львові #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
03 Лютого 2016

Райффайзен Банк Аваль провів фінансові форуми для аграріїв у Миколаєві та Львові

Київ. 3 лютого. — Райффайзен Банк Аваль спільно з партнером — компанією «Сингента» — наприкінці січня провели серію освітніх форумів «Простір фінансових можливостей» у м.Миколаєві та м.Львові.

Навчальні форуми зібрали більш ніж 200 учасників із різних областей України. Предметом обговорення та дискусій стали тенденції та огляди у сфері фінансів, банківського сектору, законодавства та податків — учасники мали можливість отримати практичні поради від найкращих фахівців у цих галузях. Цього разу додаткову увагу експерти приділили особливостям використання векселів та податкових змін.

Результати інтерактивного опитування під час заходів показали, що перспективи використання вексельного фінансування є достатньо високим, зацікавленість учасників — велика, але необхідні додаткові роз’яснення і консультації з боку експертів банку.

Директор департаменту корпоративних продуктів та партнерства Райффайзен Банку Аваль Руслан Співак зазначив: «Ми дуже багато часу інвестуємо в те, щоб рівень використання та розуміння фінансових інструментів зростав. Від того, наскільки клієнт буде розуміти суть цього фінансового ресурсу та наскільки банк буде відчувати і розуміти структуру бізнесу клієнта, залежить успіх обох сторін».

Свій відгук про захід, що відбувся у Львові, надала директор компанії «Агрокультура Мостиська» Єлизавета Поттер: «Із Райффайзен Банком Аваль ми співпрацюємо вже декілька років, і ми дуже задоволені цією співпрацею. На всі заходи, які банк організовує і які стосуються сільського господарства, ми приходимо. Це надзвичайно цікаво і корисно».

«Дуже зрозумілі та доступні доклади спікерів, особливо було корисно почути Ольгу Богданову з її важливою інформацією про податкові зміни та нововведення 2016 року. Це те, що однозначно знадобиться у щоденній роботі», — зазначила бухгалтер ТОВ «Діонісій-VN» Світлана Ваніна після заходу у Миколаєві.

Учасники мали змогу безпосередньо поспілкуватися зі своїми партнерами і колегами, вивчити нові фінансові можливості ринку та поставити важливі запитання експертам. Аграрії не приховують, що такі заходи для них вкрай важливі, особливо у період економічної волатильності.

Сподіваємося, що отримана під час форумів інформація про ефективні та зручні інструменти фінансування та їх застосування допоможе аграріям в досягненні успішних і амбітних цілей та отриманні прибутків вже у 2016 році.