Райффайзен Банк Аваль провів безкоштовний тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів безкоштовний тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль провів безкоштовний тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів безкоштовний тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів безкоштовний тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів безкоштовний тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів безкоштовний тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів безкоштовний тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
25 Серпня 2015

Райффайзен Банк Аваль провів безкоштовний тренінг «Кошти з розумом для юних дорослих»

Київ. 25 серпня. — Райффайзен Банк Аваль провів безкоштовний тренінг-семінар «Кошти з розумом для юних дорослих» для юнаків та дівчат віком від 14 до 18 років.

Захід відбувся у рамках проекту банку «Фінансова грамотність», метою якого є підвищення обізнаності школярів та студентів у сфері фінансових продуктів та послуг.

Тренінг проведено 22 та 23 серпня 2015 року у приміщенні навчального центру Фінансової Академії Райффайзен Банку Аваль (ФАРБА).

Під час тренінгу юнаки та дівчата дізналися:

- звідки беруться гроші, потреби та побажання;
- які послуги надаються банками;
- як захистити платіжні картки проти шахрайства та крадіжок;
- які є види кредитів, їх переваги та недоліки;
- як скласти власний план витрат та навчитися керувати бюджетом, а, отже, витрачати кошти з розумом і поважати працю – власну та батьків;
- про основні банківські сервіси та переваги користування ними;
- про раціональне ставлення до грошей, що сприятиме розвитку учасників, як цілеспрямованих, фінансово незалежних та успішних особистостей.

Захід було проведено у ігровому форматі. Юнаки та дівчата отримали цікаві завдання та навчилися працювати в командах для розгадування ребусів та криптографії. Крім того учасники заходу прийняли участь у інтерактивному голосуванні за результатами отриманих знань.

Найактивнішим учасникам заходу було вручено призи.