Райффайзен Банк Аваль пропонує взяти участь в акції «Вирушайте на Берлінале з MasterСard®» | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль пропонує взяти участь в акції «Вирушайте на Берлінале з MasterСard®» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль пропонує взяти участь в акції «Вирушайте на Берлінале з MasterСard®» #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль пропонує взяти участь в акції «Вирушайте на Берлінале з MasterСard®» #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль пропонує взяти участь в акції «Вирушайте на Берлінале з MasterСard®» #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль пропонує взяти участь в акції «Вирушайте на Берлінале з MasterСard®» #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль пропонує взяти участь в акції «Вирушайте на Берлінале з MasterСard®» #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль пропонує взяти участь в акції «Вирушайте на Берлінале з MasterСard®» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
08 Листопада 2016

Райффайзен Банк Аваль пропонує взяти участь в акції «Вирушайте на Берлінале з MasterСard®»

Київ. 8 листопада. — Розраховуйтеся преміальною карткою MasterСard® від Райффайзен Банку Аваль (Gold MasterСard®, World MasterСard®чи Platinum MasterСard®) через POS-термінали та/або в мережі Інтернет у період із 20 жовтня по 20 грудня 2016 року включно та отримайте унікальну нагоду відвідати Берлінський міжнародний кінофестиваль (Берлінале).

Традиційно щороку у лютому Берлін стає Меккою для кінематографістів і поціновувачів кіно. Берлінале є одним із найпрестижніших і найвідвідуваніших кінофестивалів.

67-й Берлінський міжнародний кінофестиваль збере найяскравіших зірок сучасності на одному червоному килимі. Подорож на Берлінале* – це ваша унікальна можливість опинитися за лаштунками однієї з найгучніших кіноподій світу. Столиця Німеччини вітатиме найвідданіших фанатів кіномистецтва і ви можете стати одними із них!

Тож частіше розраховуйтеся преміальною карткою MasterСard® від Райффайзен Банку Аваль, беріть участь в акції «Вирушайте на Берлінале з MasterСard®» та отримуйте більше шансів виграти дивовижну подорож до Берліна!

 

* «Подорож на Берлінале» означає сертифікат, що надає можливість отримати переможцеві та особі, яка його супроводжує, поїздку до м. Берлін (Німеччина) на три дні (в період із 12 по 18 лютого 2017 року). Поїздка може бути організована в будь-які дати між 12 лютим та 18 лютим 2017 року та включає такі послуги:

  •  авіапереліт Київ – Берлін – Київ;
  •  трансфер від аеропорту прибуття до місця проживання;
  •  проживання у готелі рівня не нижче 4 зірок;
  •  квитки на відвідування показу фільмів згідно з програмою Берлінського міжнародного кінофестивалю;
  •  інші розважальні заходи, які визначає організатор (Priceless Surprises).

УВАГА! Для отримання Заохочення Акції Переможцю Акції та супроводжуючій особі потрібно мати відкриту візу Шенгенської зони. У разі відсутності в учасника акції, який здобув право на отримання заохочення акції, відкритої візи Шенгенської зони замовник/виконавець має право відмовити такому учаснику акції у врученні заохочення акції та перейти до резервного переможця без жодних компенсацій, пов’язаних із такою відмовою!

            Акція діє з 20.10.2016 до 20.12.2016 включно на всій території України, крім АР Крим та тимчасово окупованих територій.