Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку в Одесі | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку в Одесі #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку в Одесі #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку в Одесі #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку в Одесі #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку в Одесі #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку в Одесі #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку в Одесі #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
22 Листопада 2016

Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку в Одесі

Одеса. 22 листопада. — Бізнес-сніданок «Енергоефективні проекти та рішення від Райффайзен Банку Аваль» зібрав клієнтів корпоративного, малого та середнього бізнесу в Одесі.

Під час зустрічі, яка відбулася 16 листопада, її учасники отримали інформацію про макроекономічними прогнози та головні тенденції розвитку економіки країни й українського банківського сектору; дізналися про програму фінансування проектів із підвищення енергоефективності бізнесу, а також прослухали виступ представника компанії-партнера Райффайзен Банку Аваль, присвячений перевагам енергоаудиту.

Програма «Енергоефективні рішення» Райффайзен Банку Аваль допоможе суттєво зменшити витрати на енергоносії та мати потенційну економію в майбутньому та набуває популярності серед клієнтів. Вона розроблена для компаній, що працюють в різних галузях зокрема агровиробництво та переробка, харчова промисловість, виробництво товарів повсякденного вжитку, роздрібна та оптова торгівля продуктами харчування та лікарськими засобами, виробництво фармацевтичних препаратів та інші. Програма охоплює такі потреби бізнесу, як: фінансування отримання енергоаудиту (від консультантів проекту) та/або впровадження результатів енергоаудиту – безпосереднє фінансування інвестиційного проекту.

За більш детальною інформацією звертайтеся, будь ласка, по телефону: (044) 495-40-90, на електронну адресу: [email protected] або безпосередньо до вашого менеджера в Райффайзен Банку Аваль.