Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку у м.Дніпро | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку у м.Дніпро #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку у м.Дніпро #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку у м.Дніпро #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку у м.Дніпро #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку у м.Дніпро #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку у м.Дніпро #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку у м.Дніпро #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
31 Жовтня 2016

Райффайзен Банк Аваль презентував програму «Енергоефективні рішення» на бізнес-сніданку у м.Дніпро

Дніпро. 31 жовтня. — Близько 60 учасників — корпоративних клієнтів взяли участь у бізнес — сніданку «Енергоефективні проекти та рішення від Райффайзен Банку Аваль», що відбувся 27 жовтня у м. Дніпро.

Під час зустрічі учасники мали можливість ознайомитися з макроекономічними прогнозами та тенденціями в економіці та банківському секторі України, дізналися про нову програму фінансування проектів з підвищення енергоефективності бізнесу, ознайомилися з можливостями енергоаудиту від консультантів-партнерів.

Програма «Енергоефективні рішення» Райффайзен Банку Аваль є на сьогодні дуже актуальною як для нових клієнтів, так і тих, які вже обслуговуються у банку, — вона допоможе компаніям суттєво зменшити витрати на енергоносії та мати потенційну економію в майбутньому. Програма охоплює такі потреби бізнесу, як: фінансування отримання енергоаудиту (від консультантів проекту) та/або впровадження результатів енергоаудиту — безпосереднє фінансування інвестиційного проекту.

Подібні бізнес-сніданки, які детальніше ознайомлять представників компаній із програмою, а також дадуть можливість безпосередньо поспілкуватися з банкірами та їхніми партнерами з енергоаудиту, планується провести і в інших регіонах.

За більш детальною інформацією звертайтеся, будь ласка, по телефону: (044) 495-40-90, на електронну адресу: [email protected] або безпосередньо до вашого менеджера в Райффайзен Банку Аваль.