Райффайзен Банк Аваль презентував енергоефективні проекти у Вінниці та Черкасах | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував енергоефективні проекти у Вінниці та Черкасах #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль презентував енергоефективні проекти у Вінниці та Черкасах #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував енергоефективні проекти у Вінниці та Черкасах #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував енергоефективні проекти у Вінниці та Черкасах #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував енергоефективні проекти у Вінниці та Черкасах #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував енергоефективні проекти у Вінниці та Черкасах #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль презентував енергоефективні проекти у Вінниці та Черкасах #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
29 Травня 2017

Райффайзен Банк Аваль презентував енергоефективні проекти у Вінниці та Черкасах

Київ. 29 травня. — Райффайзен Банк Аваль презентував програму фінансування «Енергоефективні проекти та рішення» під час бізнес-сніданків у Вінниці та Черкасах.

Учасники заходів — клієнти банку ознайомилися з умовами програми, що передбачає надання кредитів під енергоефективні проекти для компаній, які сьогодні планують модернізувати своє виробництво із застосуванням сучасних технологій, а також заощаджувати енерговитрати. Окремо представники банку розповіли підприємцям про макроекономічну ситуацію, надали консультації щодо енергоощадних проектів, технологій, які є в світі та Україні, ознайомили із прикладами вже здійснених проектів.

На Вінниччині бізнес-захід відвідали понад 40 представників провідних компаній регіону. У Черкасах — 30 компаній. «Висловлюю вам подяку за чудово організований захід! Прекрасне місце проведення. Формат дозволив кожному учаснику поставити запитання, брати участь в обговоренні, обмінятися думками і отримати свіжі ідеї. Сподіваюся, що встановлені на цій зустрічі контакти дозволять нам знайти нові зручні рішення в питанні енергетики. Чекаємо нових зустрічей!», — такий відгук залишила банкірам Оксана Бондар, фінансовий директор ПАТ «ПлазмаТек» (м.Вінниця).

За детальнішою інформацією щодо програми звертайтеся, будь ласка, по телефону: (044) 495-40-90 чи адресою електронної пошти: [email protected] або безпосередньо до вашого менеджера в Райффайзен Банку Аваль.