Райффайзен Банк Аваль представив програми для аграріїв під час Дня поля на Тернопільщині | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль представив програми для аграріїв під час Дня поля на Тернопільщині #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль представив програми для аграріїв під час Дня поля на Тернопільщині #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль представив програми для аграріїв під час Дня поля на Тернопільщині #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль представив програми для аграріїв під час Дня поля на Тернопільщині #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль представив програми для аграріїв під час Дня поля на Тернопільщині #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль представив програми для аграріїв під час Дня поля на Тернопільщині #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль представив програми для аграріїв під час Дня поля на Тернопільщині #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
30 Серпня 2016

Райффайзен Банк Аваль представив програми для аграріїв під час Дня поля на Тернопільщині

Тернопіль. 30 серпня. — Райффайзен Банк Аваль узяв участь у Дні поля, яке 18 серпня за традицією провів партнер банку – ТОВ «Агросем» – на базі ПП «НВАП «Ель Гаучо», що в смт. Товсте Заліщицького району Тернопільської області.

Цьогорічний захід на тему: «Соя та кукурудза – культури сьогоднішнього та завтрашнього днів» зібрав понад 400 партнерів і клієнтів компанії, яким представили продукцію всесвітньовідомих виробників насіння, мінеральних добрив, регуляторів росту та засобів захисту рослин і, звичайно, сільгосптехніки. Гості мали змогу побачити близько 30 сортів соняшника, 40 сортів сої та 50 сортів кукурудзи, а також демонстраційний показ техніки John Deerе безпосередньо у полі.

Керівники корпоративного та малого бізнесів Львівської обласної дирекції Райффайзен Банку Аваль Віктор Лобунь та Костянтин Шкільняк представили учасникам заходу спеціальні партнерські програми для аграріїв, зокрема – програми кредитування на придбання техніки John Deere та інших відомих виробників.

У ході жвавого обміну думками між учасниками Дня поля стосовно фінансово-кредитної підтримки оновлення техніки аграріями, партнерські програми Райффайзен Банку Аваль отримали високі оцінки сільгоспвиробників.

Активна та ефективна співпраця з аграрним сектором вимагає від банкірів постійного вдосконалення та розвитку існуючих фінансових програм співпраці, а також створення нових. Найкращим підтвердженням успішної роботи у цьому напрямку є перемога Райффайзен Банку Аваль другий рік поспіль у номінації «Краща фінансова установа АПК» у межах Всеукраїнського конкурсу «Агробренд-2016». Банк також є одним із переможців у номінації «Аграрний банк» (за версією газети «Бізнес»).