Райффайзен Банк Аваль підтримав на Чернігівщині фестиваль, спрямований на збереження українських традицій | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль підтримав на Чернігівщині фестиваль, спрямований на збереження українських традицій #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль підтримав на Чернігівщині фестиваль, спрямований на збереження українських традицій #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль підтримав на Чернігівщині фестиваль, спрямований на збереження українських традицій #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль підтримав на Чернігівщині фестиваль, спрямований на збереження українських традицій #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль підтримав на Чернігівщині фестиваль, спрямований на збереження українських традицій #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль підтримав на Чернігівщині фестиваль, спрямований на збереження українських традицій #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль підтримав на Чернігівщині фестиваль, спрямований на збереження українських традицій #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
14 Червня 2017

Райффайзен Банк Аваль підтримав на Чернігівщині фестиваль, спрямований на збереження українських традицій

Чернігів. 14 травня. — Райффайзен Банк Аваль надав підтримку ІV Всеукраїнському фестивалю «Відродження українського села, його духовності і культури».

Захід відбувся 10-11 червня 2017 року на Співочому полі у селі Піски, що у Бахмацькому районі Чернігівської області. Організатори фестивалю вбачають свою мету у підтримці та відродженні кращих традицій українського села.

Цього року учасники та гості свята брали участь у майстер-класах, під час яких могли навчитися косити траву, рубати дрова, орати землю за допомогою плуга, молотити пшеницю ціпом, а також розпису традиційними українськими візерунками, гончарству, ковальству тощо.

За традицією, під час фестивалю відбувалися виставки народних майстрів, конкурсні виступи фольклорних і хореографічних колективів та святковий ярмарок.