Райффайзен Банк Аваль переміг у номінаціях «Прибутковий банк», «Корпоративний банк» та «Валютний банк для бізнесу», — рейтинг «Фінансового клубу» | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль переміг у номінаціях «Прибутковий банк», «Корпоративний банк» та «Валютний банк для бізнесу», — рейтинг «Фінансового клубу» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль переміг у номінаціях «Прибутковий банк», «Корпоративний банк» та «Валютний банк для бізнесу», — рейтинг «Фінансового клубу» #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль переміг у номінаціях «Прибутковий банк», «Корпоративний банк» та «Валютний банк для бізнесу», — рейтинг «Фінансового клубу» #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль переміг у номінаціях «Прибутковий банк», «Корпоративний банк» та «Валютний банк для бізнесу», — рейтинг «Фінансового клубу» #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль переміг у номінаціях «Прибутковий банк», «Корпоративний банк» та «Валютний банк для бізнесу», — рейтинг «Фінансового клубу» #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль переміг у номінаціях «Прибутковий банк», «Корпоративний банк» та «Валютний банк для бізнесу», — рейтинг «Фінансового клубу» #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль переміг у номінаціях «Прибутковий банк», «Корпоративний банк» та «Валютний банк для бізнесу», — рейтинг «Фінансового клубу» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
07 Лютого 2019

Райффайзен Банк Аваль переміг у номінаціях «Прибутковий банк», «Корпоративний банк» та «Валютний банк для бізнесу», — рейтинг «Фінансового клубу»

Київ. 7 лютого. — Райффайзен Банк Аваль став переможцем у номінаціях «Прибутковий банк», «Корпоративний банк» та «Валютний банк для бізнесу» серед іноземних банківських груп в Україні.

Такими є результати рейтингу «Банки 2019 року» за версією «Фінансового клубу». Урочисте нагородження банків-переможців відбулося вчора в Києві.

Рейтинг «Банки року» регулярно проводиться «Фінансовим клубом». Для розрахунків використовуються дані звітності банків, що їх публікує Національний банк. Банки з українським капіталом, державні банки та банки з іноземним капіталом цього разу аналізували окремо.

Райффайзен Банк Аваль ставав переможцем цього рейтингу вже не раз. Зокрема, в 2018 році його було відзначено як «Найприбутковіший банк».