Райффайзен Банк Аваль інвестує в дітей Львівщини | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль інвестує в дітей Львівщини #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль інвестує в дітей Львівщини #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль інвестує в дітей Львівщини #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль інвестує в дітей Львівщини #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль інвестує в дітей Львівщини #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль інвестує в дітей Львівщини #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль інвестує в дітей Львівщини #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
30 Березня 2015

Райффайзен Банк Аваль інвестує в дітей Львівщини

Львів. 30 березня. — Ігровий майданчик для найменших мешканців дитячого будинку сімейного типу, що у селі Пнікут Мостиського району на Львівщині, а також побутову техніку для цього будинку буде подаровано Райффайзен Банком Аваль найближчим часом. Про це регіональний директор Львівської обласної дирекції банку Сергій Бойко оголосив під час урочистого відкриття та освячення п’ятого за ліком будинку в дитячому містечку та вручив дітям сертифікат на 35 тисяч гривень. У заході взяв також участь заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Підлісний.

Райффайзен Банк Аваль давно має плідні партнерські стосунки із Пнікутським дитячим будинком сімейного типу. І це й не дивно, адже будинки для дітей зводяться за кошти благодійного фонду доктора Герберта Степіча, члена Спостережної Ради Райффайзен Банку Аваль.

«Те, що знаний австрійський бізнесмен доктор Степіч продовжує фінансувати пнікутський та багато інших благодійних проектів по всій Україні, спрямованих на надання допомоги дітям, є кращим свідченням довготривалого характеру стратегії власників Райффайзен Банку Аваль в Україні, — зазначив Сергій Бойко. — Адже інвестиція в дітей — це найкраща інвестиція в світі, яка демонструє віру австрійських банкірів у майбутнє нашої держави та перспективи українського бізнесу Групи Райффайзен».