Райффайзен Банк Аваль долучився до благодійного турніру з міні-футболу на підтримку дітей із синдромом Дауна | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль долучився до благодійного турніру з міні-футболу на підтримку дітей із синдромом Дауна #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль долучився до благодійного турніру з міні-футболу на підтримку дітей із синдромом Дауна #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль долучився до благодійного турніру з міні-футболу на підтримку дітей із синдромом Дауна #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль долучився до благодійного турніру з міні-футболу на підтримку дітей із синдромом Дауна #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль долучився до благодійного турніру з міні-футболу на підтримку дітей із синдромом Дауна #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль долучився до благодійного турніру з міні-футболу на підтримку дітей із синдромом Дауна #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль долучився до благодійного турніру з міні-футболу на підтримку дітей із синдромом Дауна #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
27 Квітня 2015

Райффайзен Банк Аваль долучився до благодійного турніру з міні-футболу на підтримку дітей із синдромом Дауна

Київ. 27 квітня. — Райффайзен Банк Аваль підтримав доброчинну ініціативу благодійної організації «Даун Синдром» — проведення турніру з міні-футболу серед корпоративних команд «Кубок відкритих сердець -2015».

П’ятий щорічний турнір відбувся 26 квітня ц.р. у приміщенні спортивного комплексу ЦСКА у Києві. Головною метою турніру є допомога дітям із синдромом Дауна, збір коштів на підтримку освітніх та розвиваючих програм Центру раннього розвитку для «сонячних» дітей. У благодійному заході взяли участь 16 українських компаній із різних галузей економіки. Від Райффайзен Банку Аваль у змаганнях виступила футбольна команда Центрального офісу.

На запрошених на захід дітей та їхніх батьків чекали також цікаві конкурси («Веселий аквагрим», «Малюємо на футбольну тематику») та солодкі подарунки.

Благодійні внески, зроблені командами за участь у турнірі, частково були спрямовані на організацію змагань, а решта — на допомогу родинам, які виховують дітей із синдромом Дауна та звертаються за допомогою до Центру раннього розвитку.