Райффайзен Банк звертається до торгових мереж із закликом приймати платіжні картки до оплати | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк звертається до торгових мереж із закликом приймати платіжні картки до оплати #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк звертається до торгових мереж із закликом приймати платіжні картки до оплати #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк звертається до торгових мереж із закликом приймати платіжні картки до оплати #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк звертається до торгових мереж із закликом приймати платіжні картки до оплати #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк звертається до торгових мереж із закликом приймати платіжні картки до оплати #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк звертається до торгових мереж із закликом приймати платіжні картки до оплати #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк звертається до торгових мереж із закликом приймати платіжні картки до оплати #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
28 Лютого 2022

Райффайзен Банк звертається до торгових мереж із закликом приймати платіжні картки до оплати

Райффайзен Банк повідомляє про стабільну роботу усіх своїх систем та сервісів.

У тому числі мережа POS-терміналів Райфу працює в звичайному режимі, належні за безготівковими розрахунками кошти перераховуються торгово-сервісним точкам без затримок, за звичайними регламентами.

На разі немає жодних підстав відмовляти покупцям у проведенні безготівкових розрахунків. Оплата карткою залишається зручним, безпечним та доступним способом розрахунків. Вона допомагає нашим з вами клієнтам придбати для себе найнеобхідніше, без додаткового ризику для життя. У нинішній складний для всіх час це надзвичайно важливо.

Зараз, як ніколи, наша робота має бути згуртованою. Банківська система та Національний банк України успішно забезпечують фінансову стабільність в країні.

Сподіваємося на успішну співпрацю із торговими мережами і за напрямком використання POS-терміналів для проведення розрахунків.