Райффайзен Банк та KSE Foundation облаштували укриття для 1 149 школярів у Криворізькому ліцеї №35 «Імпульс» | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк та KSE Foundation облаштували укриття для 1 149 школярів у Криворізькому ліцеї №35 «Імпульс» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк та KSE Foundation облаштували укриття для 1 149 школярів у Криворізькому ліцеї №35 «Імпульс» #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк та KSE Foundation облаштували укриття для 1 149 школярів у Криворізькому ліцеї №35 «Імпульс» #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк та KSE Foundation облаштували укриття для 1 149 школярів у Криворізькому ліцеї №35 «Імпульс» #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк та KSE Foundation облаштували укриття для 1 149 школярів у Криворізькому ліцеї №35 «Імпульс» #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк та KSE Foundation облаштували укриття для 1 149 школярів у Криворізькому ліцеї №35 «Імпульс» #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк та KSE Foundation облаштували укриття для 1 149 школярів у Криворізькому ліцеї №35 «Імпульс» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
17 Жовтня 2023

Райффайзен Банк та KSE Foundation облаштували укриття для 1 149 школярів у Криворізькому ліцеї №35 «Імпульс»

У Кривому Розі завершується ремонт укриття у місцевому ліцеї №35 «Імпульс». Сховище облаштовано у рамках Всеукраїнської програми «ЗАХИСТОК: Безпечна освіта», започаткованої KSE Foundation завдяки внеску Райффайзен Банку. Загалом Райффайзен Банк та команда KSE Foundation уже завершили ремонт укриттів в 11 школах і дитячих садках. Разом нам вдалося повернути за парти тисячі дітей.

Аби проінспектувати завершальний хід робіт в укритті, сьогодні до навчального закладу завітали директор Південно-Східного регіону з питань роздрібного бізнесу Райффайзен Банку Артем Нідзельський та міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул.

"Важливо, що такі проєкти як «ЗАХИСТОК» існують та розвиваються, адже безпечна та якісна освіта – це інвестиція в майбутнє України. Сьогодні ми у Криворізькому ліцеї №35, де завдяки підтримці Райффайзен Банку облаштування укриття вже підходить до фінішної прямої та більш як 1 000 учнів ліцею незабаром повернуться до ефективного очного навчання», – розповідає директор Південно-Східного регіону з питань роздрібного бізнесу Артем Нідзельський.

Криворізький ліцей №35 «Імпульс» працює майже 50 років. Минулого року освітній заклад був сьомим за рейтингом складання НМТ у Дніпропетровській області. 2023-ій навчальний рік 14 учнів ліцею закінчили з золотою медаллю, двоє випускників набрали 200 балів при складанні НМТ з математики.

Відремонтоване укриття Криворізького ліцею дозволить відновити очні уроки не тільки для ліцеїстів, а й для 200 вихованців школи мистецтв поряд. В укритті зробили цементно-піщану стяжку, збільшили на 50 см висоту підвалу, пофарбували всі поверхні, облаштували санвузли, провели освітлення, встановили рукомийники з підключенням до гарячої води, облаштували два входи/виходи та закупили 100 м’яких лав для дітей.

«Зараз вчителі вже проводять навчання в ігровій формі в укритті. Батьки та учні дуже задоволені новими умовами, а колектив дуже вдячний команді Райффайзен Банку та благодійному фонду Київської школи економіки за облаштування такого простору», – розповідає директорка Криворізького ліцею №35 «Імпульс» Раїса Лисенко.

Подати заявку на ремонт укриття можна, заповнивши форму за посиланням: https://foundation.kse.ua/safe-education. На цій же сторінці можна зробити благодійний внесок для підтримки ініціативи.

#Разом_з_Україною