Райффайзен Банк створив резервні віртуальні картки в Tatra Banka для своїх клієнтів | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк створив резервні віртуальні картки в Tatra Banka для своїх клієнтів #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк створив резервні віртуальні картки в Tatra Banka для своїх клієнтів #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк створив резервні віртуальні картки в Tatra Banka для своїх клієнтів #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк створив резервні віртуальні картки в Tatra Banka для своїх клієнтів #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк створив резервні віртуальні картки в Tatra Banka для своїх клієнтів #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк створив резервні віртуальні картки в Tatra Banka для своїх клієнтів #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк створив резервні віртуальні картки в Tatra Banka для своїх клієнтів #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
21 Березня 2022

Райффайзен Банк створив резервні віртуальні картки в Tatra Banka для своїх клієнтів

Райффайзен Банк Україна продовжує стабільно працювати, дистанційні канали обслуговування доступні 24/7, більшість його відділень відкриті для обслуговування клієнтів.

Разом із тим Райф робить додаткові кроки, щоб за будь-яких обставин гарантувати клієнтам доступ до коштів.

Задля цього Райффайзен Банк першим в Україні створив для своїх клієнтів – власників платіжних карток резервну віртуальну картку в іноземному банку – Tatra Banka (Словаччина, дочірній банк Групи Raiffeisen).

Резервна віртуальна картка стане активною лише в разі технічних збоїв в роботі карткових розрахунків всередині України (наприклад, переривання зв’язку). Ми подбаємо, щоб ви могли здійснювати операції навіть за такого сценарію, тимчасово розраховуватися можна буде вашою віртуальною карткою іноземного банку.

При цьому будьте певні – у разі, якщо раптом такий технічний збій станеться, усі кошти на ваших карткових рахунках будуть залишатися в безпеці. Після завершення відновлювальних робіт доступ до українських карток повернеться.

Ще раз наголосимо, що на разі банківська система працює стабільно. Усі безготівкові розрахунки здійснюються без обмежень.



Вас може зацікавити:

банківська картка без документів, рахунок у банку для дитини, в каком банке лучше получать пенсию в украине, как открыть социальный счет, картка з безкоштовним зняттям готівки, поповнити валютну картку, заказать карту атб онлайн, э пидримка, рахунки для бізнесу, відкрити рахунок для бізнесу онлайн, тариф всё классик, зробити еквайринг, pos-термінали з телефону, pos терминал android nfc, чат линк, курсы валют на сегодня