Райффайзен Банк приєднався до Power Banking – спільної мережі банків, яка працює за умов блекауту | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк приєднався до Power Banking – спільної мережі банків, яка працює за умов блекауту #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк приєднався до Power Banking – спільної мережі банків, яка працює за умов блекауту #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк приєднався до Power Banking – спільної мережі банків, яка працює за умов блекауту #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк приєднався до Power Banking – спільної мережі банків, яка працює за умов блекауту #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк приєднався до Power Banking – спільної мережі банків, яка працює за умов блекауту #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк приєднався до Power Banking – спільної мережі банків, яка працює за умов блекауту #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк приєднався до Power Banking – спільної мережі банків, яка працює за умов блекауту #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
26 Грудня 2022

Райффайзен Банк приєднався до Power Banking – спільної мережі банків, яка працює за умов блекауту

Райффайзен Банк є частиною мережі Power Banking. По всій Україні спеціально облаштовано відділення, які надаватимуть фінансові послуги і під час блекауту – тривалої відсутності електроенергії та зв’язку. Наразі таких відділень в мережі Райфу понад 70, щодня таких відділень ставатиме ще більше.

Спільна мережа Power Banking налічує близько 1000 відділень всією країною і надає банківські послуги під час блекауту клієнтам будь-якого українського банку.

Учасниками проєкту Power Banking, ініційованого Національним банком України, є всі системно важливі українські банки. Тож під час блекауту ви можете звертися за нагальними фінансовими послугами до найближчого відділення будь-якого з них, навіть якщо ви є клієнтом Райфу. Знайти найближче таке відділення можна на сайті проєкту – https://power.bank.gov.ua Будь ласка, збережіть на свій гаджет чи роздрукуйте цей перелік уже зараз.

Нагадаємо, що Райффайзен Банк стабільно працює, незважаючи на відключення електроенергії. Усі дистанційні послуги доступні 24/7. Частина відділень на час відключень електроенергії продовжує працювати з генераторами і надавати весь перелік послуг, всі інші обслуговують клієнтів у режимі консультацій. Переглянути перелік відділень можна на сайті банку.