Райффайзен Банк приєднався до Хартії з фінансової інклюзії і реінтеграції ветеранів | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк приєднався до Хартії з фінансової інклюзії і реінтеграції ветеранів #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк приєднався до Хартії з фінансової інклюзії і реінтеграції ветеранів #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк приєднався до Хартії з фінансової інклюзії і реінтеграції ветеранів #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк приєднався до Хартії з фінансової інклюзії і реінтеграції ветеранів #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк приєднався до Хартії з фінансової інклюзії і реінтеграції ветеранів #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк приєднався до Хартії з фінансової інклюзії і реінтеграції ветеранів #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк приєднався до Хартії з фінансової інклюзії і реінтеграції ветеранів #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
09 Квітня 2024

Райффайзен Банк приєднався до Хартії з фінансової інклюзії і реінтеграції ветеранів

Райффайзен Банк разом із іншими українськими банками став підписантом Хартії з фінансової інклюзії і реінтеграції ветеранів, що була ініційована Національним банком України та Європейським банком реконструкції та розвитку.

Учасники Хартії зобов’язалися підтримувати реінтеграцію ветеранів війни у цивільне життя та захищати їхній доступ до роботи, підприємницької діяльності, фінансів та інших економічних можливостей, роблячи внесок у стійкий та інклюзивний фінансовий сектор в Україні.

Зараз у спільноті ветеранів Райфу 23 захисники, які повернулися з лав ЗСУ чи приєдналися до команди з ринку праці. Для них було запроваджено програму з реінтеграції, адаптації та соціалізації, що включає підвищений рівень медичного страхування, психологічну та юридичну допомогу сім’ям. Банк піклується також про сім’ї загиблих та зниклих без вісті колег.

Райффайзен Банк входить у топ-25 компаній України дружніх до ветеранів, за версією видання «Forbes Україна».

Банк зберігає робочі місця для 198 мобілізованих співробітників, серед яких 17 жінок. Із 24 лютого 2022 року Райф виплатив понад 130 млн грн середніх заробітних плат для підтримки мобілізованих.

У Райфі вперше в Україні було запроваджено посаду вповноваженого з питань ветеранів.