Райффайзен Банк поділився у Берліні практичним досвідом гуманітарних проєктів в Україні | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк поділився у Берліні практичним досвідом гуманітарних проєктів в Україні #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк поділився у Берліні практичним досвідом гуманітарних проєктів в Україні #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк поділився у Берліні практичним досвідом гуманітарних проєктів в Україні #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк поділився у Берліні практичним досвідом гуманітарних проєктів в Україні #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк поділився у Берліні практичним досвідом гуманітарних проєктів в Україні #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк поділився у Берліні практичним досвідом гуманітарних проєктів в Україні #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк поділився у Берліні практичним досвідом гуманітарних проєктів в Україні #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
29 Квітня 2024

Райффайзен Банк поділився у Берліні практичним досвідом гуманітарних проєктів в Україні

Безпечна та економічно успішна Україна приваблюватиме людей, а модернізація та нові технології дозволять вийти на новий рівень ефективності. Такий висновок міжнародних експертів на пре-конференції Rebuilding Ukraine’s Human Capital, що відбулася 25-26 квітня в Берліні. Ця зустріч передує важливій події, а саме конференції з відновлення Україні – Ukraine Recovery Conference, яка відбудеться в Берліні в середині червня.

На запрошення the German Marshall Fund of the United States, Райффайзен Банк поділився практичним досвідом гуманітарних проєктів в Україні, що допомагають зберегти і відновити людський капітал.

«Райф не тільки відстежує як демографічні тренди воєнного часу вже змінюють цілі галузі, а й відповідає викликам як роботодавець та відповідальний бізнес, — зазначила Лілія Зубарєва, директорка з комунікацій банку. — Два роки поспіль Райффайзен Банк визнаний як найбільший гуманітарний донор серед банків країни з обсягом наданої допомоги 1,3 млрд грн. Разом із KSE два роки тому Райф розпочав проєкт Захисток: Безпечна освіта і вже 25 тисяч дітей повернулися за парти. Разом з Астартою, Райф третій рік поспіль надає грантову допомогу бізнесам переселенців, ветеранів та допомагає сільським громадам створювати робочі місця. 800 робочих місць вже створено з проєктом Сміливі. І це тільки частина інвестицій банку в людський капітал країни. Люди – найбільший скарб України».