Райффайзен Банк Аваль та КМЕФ оголошують про партнерство | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та КМЕФ оголошують про партнерство #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль та КМЕФ оголошують про партнерство #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та КМЕФ оголошують про партнерство #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та КМЕФ оголошують про партнерство #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та КМЕФ оголошують про партнерство #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та КМЕФ оголошують про партнерство #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та КМЕФ оголошують про партнерство #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
12 Вересня 2019

Райффайзен Банк Аваль та КМЕФ оголошують про партнерство

Київ. 12 вересня. — Партнером Київського міжнародного економічного форуму 2019 знову стане Райффайзен Банк Аваль.

КМЕФ уже шостий рік поспіль є головною бізнес-подією, що присвячена актуальним для економічного розвитку країни питанням. Захід відбудеться 8-9 листопада 2019 року у Києві за участю представників українського уряду та парламентарів, відомих економістів, бізнесменів та провідних експертів.

Тема цьогорічного Форуму – «Creating the Future in a Changing  World», і головним питанням стане майбутнє в мінливому світі. Від бізнес-кейсів до далекоглядних ідей – доповідачі КМЕФ розкажуть про швидкі зміни економіки під впливом технологій. Підприємці, топ-менеджмент, аналітики і стратеги компаній, а також керівники міжнародних організацій дадуть відповідь на питання: що таке четверта промислова революція і як до неї підготуватися?

Щорічно Форум збирає близько 2000 гостей та доповідачів із більш ніж 30 країн для створення комплексних стратегій модернізації бізнесу з акцентом на адаптивність та інновації. Цього року очікують серед гостей прогресивних та впливових представників українського політикуму, громадського суспільства та світової бізнес-спільноти, успішних реформаторів із інших країн, бізнес-лідерів й визначних економістів, послів, науковців, представників місцевих та закордонних ЗМІ. Детальніше з програмою КМЕФ 2019 можна ознайомитися на сайті www.forumkyiv.org.

Райффайзен Банк Аваль вважає своєю місією підтримувати ключові дискусійні майданчики, які впливають на бізнес-середовище та покращують якість економічного майбутнього країни через розвиток, трансформації та інновації.

АТ «Райффайзен Банк Аваль» є частиною банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Група РБІ володіє 68,28% акцій українського банку, Європейський банк реконструкції та розвитку – 30% акцій. Широкий перелік банківських послуг надаються більш ніж 2,5 млн клієнтам Райффайзен Банку Аваль через загальнонаціональну мережу, до якої станом на кінець червня 2019 року входили 500 відділень по всій Україні. Більше про послуги – на офіційному сайті.