Райффайзен Банк Аваль активно співпрацює з клієнтами в рамках програм держпідтримки сільгосптоваровиробників | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль активно співпрацює з клієнтами в рамках програм держпідтримки сільгосптоваровиробників #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль активно співпрацює з клієнтами в рамках програм держпідтримки сільгосптоваровиробників #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль активно співпрацює з клієнтами в рамках програм держпідтримки сільгосптоваровиробників #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль активно співпрацює з клієнтами в рамках програм держпідтримки сільгосптоваровиробників #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль активно співпрацює з клієнтами в рамках програм держпідтримки сільгосптоваровиробників #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль активно співпрацює з клієнтами в рамках програм держпідтримки сільгосптоваровиробників #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль активно співпрацює з клієнтами в рамках програм держпідтримки сільгосптоваровиробників #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
18 Травня 2020

Райффайзен Банк Аваль активно співпрацює з клієнтами в рамках програм держпідтримки сільгосптоваровиробників

Райффайзен Банк Аваль продовжує підтримувати клієнтів – представників АПК, у тому числі – в рамках державних програм фінансування.

Зокрема, наприкінці квітня Райффайзен Банк Аваль підписав Меморандум про загальні засади співробітництва з питань реалізації державної фінансової підтримки сільгосптоваровиробників із Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Як і минулого року, на сьогодні Райффайзен Банк Аваль активно приймає заявки агроклієнтів на отримання державного фінансування. У межах співпраці в 2020 році банком вже розпочато прийом заявок за програмою компенсації вартості сільськогосподарської техніки. Найближчим часом з’явиться можливість подати необхідні документи для компенсації і за іншими держпрограмами (після затвердження відповідних форм Мінекономіки).

Співпраця Райффайзен Банку Аваль із Мінекономіки за програмами держфінансування аграріїв триває вже не перший рік. За результатами 2019 року наш банк став одним із лідерів за кількістю клієнтів, котрі подали заявки та отримали компенсацію за рахунок бюджетних коштів.

Ми завжди виконуємо свої зобов’язання перед клієнтами та партнерами банку, сьогодні продовжується активна співпраця з міністерством щодо здійснення виплат компенсацій аграріям за поданими раніше заявками.

Більше інформації про державні програми, за якими клієнти Райффайзен Банку Аваль можуть отримати фінансову підтримку, – https://agro.me.gov.ua/ua/pidtrimka?_ga=2.75284178.1512585673.1589775724-483563189.1553517863

#РайффайзенCare