Райффайзен Банк Аваль – найнадійнійший банк України у рейтингу YouControl | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – найнадійнійший банк України у рейтингу YouControl #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль – найнадійнійший банк України у рейтингу YouControl #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – найнадійнійший банк України у рейтингу YouControl #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – найнадійнійший банк України у рейтингу YouControl #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – найнадійнійший банк України у рейтингу YouControl #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – найнадійнійший банк України у рейтингу YouControl #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – найнадійнійший банк України у рейтингу YouControl #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
15 Липня 2019

Райффайзен Банк Аваль – найнадійнійший банк України у рейтингу YouControl

Київ. 15 липня. — Райффайзен Банк Аваль знову відзначено як найнадійнійший банк – цього разу із найвищою оцінкою «А» він увійшов у ТОП-13 найнадійнійших банків України, складений компанією YouControl за підсумками роботи фінустанов у І кварталі 2019 року.

Аналітики компанії склали цей рейтинг на основі інструменту FinScore, який допомагає оцінити фінансову надійність банків. Цей індекс базується на 25 індикаторах, серед яких є нормативи НБУ та фінансові коефіцієнти, що комплексно відображають стан ліквідності, достатності капіталу, рентабельності, а також кредитних, інвестиційних та валютних ризиків банку.

Як повідомлялося раніше, Райффайзен Банк Аваль продовжує зберігати позиції кращого банку в країні за різними показниками. Із початку 2019 року на міжнародному рівні «Кращим банком в Україні» його назвали експерти впливових видань Euromoney, Global Finance та EMEA Finance.

В українських рейтингах за попередні півроку Райффайзен Банк Аваль очолив рейтинг «Топ-20 найнадійніших банків України» (журнал «Новое время»), став лідером рейтингу надійності великих роздрібних банків України (журнал «Гроші») та рейтингу життєздатності українських банків (бізнес-портал Mind), був відзначений як кращий недержавний банк («50 провідних банків України–2019» компанії «Фінансовий клуб») тощо.