Райф у топ-5 українських банків – найкращих роботодавців воєнного часу за версією Forbes та Work.ua | Raiffeisen Bank Aval Райф у топ-5 українських банків – найкращих роботодавців воєнного часу за версією Forbes та Work.ua #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райф у топ-5 українських банків – найкращих роботодавців воєнного часу за версією Forbes та Work.ua #11 | Raiffeisen Bank Aval Райф у топ-5 українських банків – найкращих роботодавців воєнного часу за версією Forbes та Work.ua #12 | Raiffeisen Bank Aval Райф у топ-5 українських банків – найкращих роботодавців воєнного часу за версією Forbes та Work.ua #13 | Raiffeisen Bank Aval Райф у топ-5 українських банків – найкращих роботодавців воєнного часу за версією Forbes та Work.ua #14 | Raiffeisen Bank Aval Райф у топ-5 українських банків – найкращих роботодавців воєнного часу за версією Forbes та Work.ua #15 | Raiffeisen Bank Aval Райф у топ-5 українських банків – найкращих роботодавців воєнного часу за версією Forbes та Work.ua #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
28 Квітня 2023

Райф у топ-5 українських банків – найкращих роботодавців воєнного часу за версією Forbes та Work.ua

Згідно першого за час повномасштабної війни дослідження журналу Forbes та сайту пошуку роботи Work.ua, Райффайзен Банк увійшов до топ-50 найкращих роботодавців України, з яких лише п’ять компаній – банки.

Для підготовки рейтингу було опитано 28 тисяч співробітників українських компаній, а також експертів консалтингових агенцій щодо управління персоналом. При оцінюванні враховувалися декілька параметрів, у тому числі бренд компанії, винагорода співробітників, соцпакет та внесок у перемогу.

Райффайзен Банк у рейтингу набрав 63 бали зі 100 можливих. Найвищі оцінки були дані співробітниками щодо умов праці, інформаційної відкритості, відчуття захисту та можливостей для розвитку. Також Райф отримав окрему нагороду від Forbes як найбільш активний учасник дослідження.

«Банк продовжує підтримувати економіку України, кредитувати підприємства та обслуговувати з фінансових питань мільйони українців у режимі 24/7. Райф є одним із системно важливих для економіки України банків. Від самого початку повномасштабного вторгнення росії ми для себе визначили, що є разом з Україною та з People at heart. За час війни ми доклали багато зусиль та ресурсів для фінансової підтримки співробітників та дбаємо про їхню безпеку. Тому відзнака від колег, експертів та Forbes є важливою оцінкою нашої роботи», — сказала директорка з персоналу Райфу Юлія Пилипенко.

Зараз 5455 співробітників забезпечують стабільне надання послуг клієнтам банку у режимі 24/7. Із лютого 2022 року банк перемістив по Україні та за кордон понад 5000 людей – співробітників банку, членів їхніх родин та навіть колег з інших банків. Райф допомагав їм оплачувати проживання та харчування щонайменше протягом трьох місяців.

Із січня 2023-ого у Райфі в середньому на 20% підвищено зарплати та виплачено бонуси за минулий рік. На початку вторгнення в банку виплачували працівникам зарплату авансом на місяць вперед, сплачували надбавки за працю у надскладних умовах у регіонах, де тривали бойові дії.

Протягом 2022 року кожен п’ятий співробітник банку перебував за кордоном, майже кожен другий змінив місце проживання всередині країни. Зараз співробітники банку працюють дистанційно з 38 країн світу.

«Отримати високі відзнаки щодо інформованості колективу банку допомогло те, що кожного тижня з 24 лютого й до сьогодні ми збираємо всіх онлайн на What’s Up in Райф, нашу відеоплатформу. Говоримо про бізнес, про сьогодення та майбутнє. Топменеджери і співробітники з різних куточків світу й навіть з фронту розповідають як почуваються і що проживають. Люди відчули підтримку та згуртованість», — наголосила Юлія Пилипенко.    

Райффайзен Банк продовжує рухатися у напрямі digital-трансформації, яку розпочав до війни. Банк за три місяці мігрував усі свої сервіси у «хмару» без дискомфорту для клієнтів. Під час війни банк майже щомісяця запроваджував нові продукти та сервіси.

 Завдяки роботі підрозділів з торгового фінансування, близько 50% фінансових операцій з критичного імпорту товарів до України відбувалися через банки Групи Райффайзен у Європі. На початку березня 2022 року, у розпал війни в Україні, Райф оперативно запровадив можливість для усіх українців, які виїхали до країн Європи, легко та вигідно обміняти готівкову гривню на євро, крони та форінти в Австрії, Словаччині, Угорщині та Чехії, що було критично важливим для біженців.