Райф приймає заявки аграріїв на компенсацію відсотків у рамках меморандуму з Мінагрополітики | Raiffeisen Bank Aval Райф приймає заявки аграріїв на компенсацію відсотків у рамках меморандуму з Мінагрополітики #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райф приймає заявки аграріїв на компенсацію відсотків у рамках меморандуму з Мінагрополітики #11 | Raiffeisen Bank Aval Райф приймає заявки аграріїв на компенсацію відсотків у рамках меморандуму з Мінагрополітики #12 | Raiffeisen Bank Aval Райф приймає заявки аграріїв на компенсацію відсотків у рамках меморандуму з Мінагрополітики #13 | Raiffeisen Bank Aval Райф приймає заявки аграріїв на компенсацію відсотків у рамках меморандуму з Мінагрополітики #14 | Raiffeisen Bank Aval Райф приймає заявки аграріїв на компенсацію відсотків у рамках меморандуму з Мінагрополітики #15 | Raiffeisen Bank Aval Райф приймає заявки аграріїв на компенсацію відсотків у рамках меморандуму з Мінагрополітики #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
12 Березня 2022

Райф приймає заявки аграріїв на компенсацію відсотків у рамках меморандуму з Мінагрополітики

Райффайзен Банк пропонує клієнтам-аграріям отримати додаткову підтримку і у цей непростий час. Задля цього банк продовжує у 2022 році співпрацю з Міністерством аграрної політики та продовольства України.

Представники АПК уже можуть подавати у Райффайзен Банк заявки на отримання в рамках урядової програми компенсації відсотків за кредитами за листопад – грудень 2021 року та 2022 рік.

Заявку з пакетом документів на компенсацію (заява, додатки до заяви, згода на обробку персональних даних) необхідно подати до 1 квітня 2022р.

За поданими після 1 квітня заявами компенсації підлягатимуть лише відсотки, сплачені з 1 січня 2022 року.

Інструкція для клієнта з компенсації відсотків АПК.xlsx

Задля безпеки наших клієнтів просимо надсилати документи на компенсацію в електронному вигляді на поштову скриньку [email protected]. Вони мають бути підписані КЕП.

Не відкладайте своє звернення до банку за підтримкою!

Співпраця Райффайзен Банку із Мінагрополітики за програмами держфінансування аграріїв триває вже не перший рік. За результатами 2021 року Райф став лідером за кількістю отриманої компенсації серед усіх фінустанов країни.

#Разом_з_Україною