Райф на KSE Career Day 2024 розвінчував міфи про «небанківські» професії | Raiffeisen Bank Aval Райф на KSE Career Day 2024 розвінчував міфи про «небанківські» професії #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райф на KSE Career Day 2024 розвінчував міфи про «небанківські» професії #11 | Raiffeisen Bank Aval Райф на KSE Career Day 2024 розвінчував міфи про «небанківські» професії #12 | Raiffeisen Bank Aval Райф на KSE Career Day 2024 розвінчував міфи про «небанківські» професії #13 | Raiffeisen Bank Aval Райф на KSE Career Day 2024 розвінчував міфи про «небанківські» професії #14 | Raiffeisen Bank Aval Райф на KSE Career Day 2024 розвінчував міфи про «небанківські» професії #15 | Raiffeisen Bank Aval Райф на KSE Career Day 2024 розвінчував міфи про «небанківські» професії #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
23 Травня 2024

Райф на KSE Career Day 2024 розвінчував міфи про «небанківські» професії

«Люди думають, що у банку працюють тільки фінансисти та економісти, але це далеко не так. Я тут, щоб розвіяти міфи нульових», — такими словами почала свій виступ Марія Абдулліна, директорка департаменту фінансового контролінгу Райффайзен Банку, на KSE Career Day 2024.

KSE Career Day — це не просто захід, а унікальна платформа для зустрічі з топовими роботодавцями, ознайомлення з перспективами стажування та кар'єрного зростання, проходження тестових співбесід та отримання цінного фідбеку від експертів. Тут студенти можуть прокачати навички написання резюме і знайти своє місце у світі великих можливостей.

Під час дискусійної панелі, присвяченої розмаїттю кар'єрних можливостей у банківській сфері, Марія Абдулліна розповіла про структуру роботи та масштабні зміни у Райффайзен Банку. Зокрема, вона зазначила, що банк має одну з найбільших ІТ-команд у фінсекторі — близько 800 айтівців. Із 2019 року банк активно проводить трансформацію, що значно пришвидшило цифровізацію банку. А такі професії як FinOps, DevOps та Cloud Architect стали звичними у Райфі.

Затребуваними залишаються спеціалісти з IT Security, адже захист даних клієнтів є пріоритетом для банку. Окрім цього, Райф може похвалитися одними з найкращих на ринку PR та HR фахівців, потужними командами маркетологів, юристів, аналітиків тощо.

Захід відвідали сотні студентів, тож Райф мав чудову нагоду поділитися порадами щодо першої роботи та розповісти про кар'єрні можливості у банку. Було приємно бачити запал в очах молодих людей, які прагнуть долучитися до нових проектів та викликів.

Усіх, хто бажає дізнатися більше про кар'єрні можливості, Райф запрошує відвідати кар'єрну сторінку за посиланням: https://raiffeisen.ua/about/career

Райф продовжує розширювати свої горизонти, пропонуючи молодим професіоналам унікальні можливості для розвитку та досягнення кар’єрних висот.