Райф і KSE Foundation облаштували укриття для 336 учнів в Лосинівський школі на Чернігівщині | Raiffeisen Bank Aval Райф і KSE Foundation облаштували укриття для 336 учнів в Лосинівський школі на Чернігівщині #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райф і KSE Foundation облаштували укриття для 336 учнів в Лосинівський школі на Чернігівщині #11 | Raiffeisen Bank Aval Райф і KSE Foundation облаштували укриття для 336 учнів в Лосинівський школі на Чернігівщині #12 | Raiffeisen Bank Aval Райф і KSE Foundation облаштували укриття для 336 учнів в Лосинівський школі на Чернігівщині #13 | Raiffeisen Bank Aval Райф і KSE Foundation облаштували укриття для 336 учнів в Лосинівський школі на Чернігівщині #14 | Raiffeisen Bank Aval Райф і KSE Foundation облаштували укриття для 336 учнів в Лосинівський школі на Чернігівщині #15 | Raiffeisen Bank Aval Райф і KSE Foundation облаштували укриття для 336 учнів в Лосинівський школі на Чернігівщині #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
15 Липня 2024

Райф і KSE Foundation облаштували укриття для 336 учнів в Лосинівський школі на Чернігівщині

Лосинівський заклад загальної середньої освіти у Чернігівській області перебував під окупацією з перших днів російського вторгнення. Після звільнення громади школа одразу відновила роботу онлайн, а цього року відновила й очні уроки – завдяки фінансовому внеску Райффайзен Банку команда KSE Foundation облаштувала у школі повноцінне укриття.

Знову сісти за парти отримали можливість 336 учнів, з яких 11 — переселенці з Донецької, Луганської і Херсонської областей. Лосинівська школа має статус опорної — у ній навчаються діти з восьми населених пунктів.

У рамках всеукраїнської програми «ЗАХИСТОК: Безпечна освіта» спільними зусиллями Райфу і KSE Foundation в укритті зробили ремонтні роботи відповідно до норм ДСНС, влаштували стяжки на підлозі, пофарбували підлоги, стіни та стелі, влаштували електромережі, освітлення, вентиляцію, облаштували санвузли та закупили м’які лави.

«Відновлення занять офлайн дуже важливе для учнів, вчителів і батьків. Діти соціалізуються, спілкуються з однолітками, беруть участь у різноманітних заходах, конкурсах, спортивних змаганнях. Батьки можуть займатися своїми справами й не хвилюватися за дітей, оскільки під час повітряної тривоги вони знаходяться в комфортному укритті під наглядом педагогів», — розповідає Валентина Гапоненко, директорка школи.

Нагадаємо, що освітні заклади в Україні не можуть проводити офлайн-заняття, якщо у них немає обладнаних відповідно до норм ДСНС укриттів. Мета проєкту «ЗАХИСТОК: Безпечна освіта», який KSE Foundation започаткував у 2022 році за фінансування Райффайзен Банку, повернути якомога більше дітей до шкіл і садочків, щоб вони могли краще засвоювати знання та відвідувати гуртки, творчі та спортивні секції.

Облаштування укриттів в освітніх закладах – інвестиція у майбутнє. 

Якщо також хочете долучитися до ініціативи та задонатити на ремонт шкільних сховищ це можна зробити:

  • в особистому кабінеті додатка Raiffeisen Online у розділі «Платежі/Допомога українцям» обирайте БО «Благодійний фонд «Київська школа економіки»;
  • на вебпорталі KSE Foundation: https://foundation.kse.ua/safe-education

#Разом_з_Україною