Райф – найкращий банк у корпоративному бізнесі та КСО в Україні | Raiffeisen Bank Aval Райф – найкращий банк у корпоративному бізнесі та КСО в Україні #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райф – найкращий банк у корпоративному бізнесі та КСО в Україні #11 | Raiffeisen Bank Aval Райф – найкращий банк у корпоративному бізнесі та КСО в Україні #12 | Raiffeisen Bank Aval Райф – найкращий банк у корпоративному бізнесі та КСО в Україні #13 | Raiffeisen Bank Aval Райф – найкращий банк у корпоративному бізнесі та КСО в Україні #14 | Raiffeisen Bank Aval Райф – найкращий банк у корпоративному бізнесі та КСО в Україні #15 | Raiffeisen Bank Aval Райф – найкращий банк у корпоративному бізнесі та КСО в Україні #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
31 Жовтня 2023

Райф – найкращий банк у корпоративному бізнесі та КСО в Україні

Впливове міжнародне видання Euromoney назвало Райффайзен Банк переможцем ще у двох номінаціях – як «Найкращий корпоративний банк в Україні» та «Найкращий банк за корпоративною соціальною відповідальністю (КСО) в Україні».

Ці відзнаки банк отримав у межах нагородження кращих фінансових інституцій Awards for Excellence 2023.

Нагадаємо, влітку у межах Euromoney Awards for Excellence Райффайзен Банк було відзначено також як «Найкращий банк в Україні». Після цього укладачі рейтингу вирішили нагородити у додаткових номінаціях банки, які досягли успіхів у різних напрямках діяльності на своїх ринках за попередні 12 місяців.

Цьогорічна перемога стала одинадцятою для Райфу відзнакою від Euromoney. Незмінне визнання цим та іншими міжнародними виданнями трансформації, інновацій та відданості Райффайзен Банку Україні робить цю нагороду особливо цінною під час війни.

Журнал Euromoney із 1969 року висвітлює теми міжнародних ринків капіталу. Із 1992 року видання щороку відзначає найкращі компанії банківського сектору із різних країн та регіонів у номінаціях Awards for Excellence.

На участь у Awards for Excellence 2023 було подано рекордну кількість заявок, розглянувши які експертне журі визначило найкращі банки у 50 регіонах та 100 країнах світу.