РА «Стандарт-Рейтинг» підтвердило рейтинги Райффайзен Банку Аваль на високому рівні | Raiffeisen Bank Aval РА «Стандарт-Рейтинг» підтвердило рейтинги Райффайзен Банку Аваль на високому рівні #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
РА «Стандарт-Рейтинг» підтвердило рейтинги Райффайзен Банку Аваль на високому рівні #11 | Raiffeisen Bank Aval РА «Стандарт-Рейтинг» підтвердило рейтинги Райффайзен Банку Аваль на високому рівні #12 | Raiffeisen Bank Aval РА «Стандарт-Рейтинг» підтвердило рейтинги Райффайзен Банку Аваль на високому рівні #13 | Raiffeisen Bank Aval РА «Стандарт-Рейтинг» підтвердило рейтинги Райффайзен Банку Аваль на високому рівні #14 | Raiffeisen Bank Aval РА «Стандарт-Рейтинг» підтвердило рейтинги Райффайзен Банку Аваль на високому рівні #15 | Raiffeisen Bank Aval РА «Стандарт-Рейтинг» підтвердило рейтинги Райффайзен Банку Аваль на високому рівні #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
29 Серпня 2016

РА «Стандарт-Рейтинг» підтвердило рейтинги Райффайзен Банку Аваль на високому рівні

Київ. 29 серпня. — Рейтинговий комітет Рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» ухвалив 25 серпня рішення щодо оновлення рейтингів АТ «Райффайзен Банк Аваль». Про це йдеться в повідомленні агентства.

Як і в попередні періоди, рейтинги банку підтверджено агентством на високому рівні. Зокрема, довгостроковий кредитний рейтинг Райффайзен Банку Аваль за національною шкалою оновлено на рівні uaAA+, який підтверджує дуже високу кредитоспроможність банку порівняно з іншими українськими позичальниками чи борговими інструментами.

Короткостроковий кредитний рейтинг банку оновлено за національною шкалою на рівні uaK1, що також свідчить про високу кредитоспроможність.

Рейтинг депозитів Райффайзен Банку Аваль підтверджено на рівні ua1 за шкалою РА «Стандарт-Рейтинг».

Рішення про оновлення рейтингів Райффайзен Банку Аваль було прийнято агентством на основі аналізу результатів роботи банку за перше півріччя 2016 року, а також особливої та регулярної інформації банку як емітента цінних паперів.

За результатами першого півріччя 2016 року активи Райффайзен Банка Аваль зросли на 4% до 53,289 млрд грн, зобов’язання збільшилися на 1,32% до 45,566 млрд грн, власний капітал зріс на 23,21% до 7,723 млрд грн, грошові кошти та їх еквіваленти збільшилися з 6,664 млрд грн до 7,371 млрд грн.

«Станом на 1 червня 2016 банк був дуже добре забезпечений регулятивним капіталом, мав високі значення нормативів ліквідності, а його діяльність залишалася прибутковою. На фоні хороших результатів першого півріччя 2016 року АТ «Райффайзен Банк Аваль» використав високий рівень підтримки від акціонерів. Перераховані фактори зробили можливим підтвердити рейтинги АТ «Райффайзен Банк Аваль» на високому рівні», — повідомляє РА «Стандарт-Рейтинг».

Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» створено в Україні у жовтні 2010 року як дочірню структуру європейської рейтингової компанії GPRC “StandardRating”. У квітні 2012 року НКЦПФР включила РА «Стандарт-Рейтинг» (Україна) у реєстр уповноважених рейтингових агентств.